با مواضع سیاسی محمود نبویان، نفر اول انتخابات مجلس تهران آشنا شوید
سیدمحمود نبویان که تاکنون رای اول تهران را به خود اختصاص داده است، کیست؟
به گزارش تجارتنیوز، سید محمود نبویان که نامش در چند فهرست اصولگرایی قرار داشت، تا بدین جای کار، توانسته ، رأی اول تهران را در انتخابات مجلس شورای اسلامی به خود اختصاص دهد. هر چند شمارش آرا هنوز پایان نیافته است ولی حضور او جزو نفرات اول لیست تهران، در مجلس قطعی است. گفتنی است میزان مشارکت در تهران، کمتر از یک چهارم واجدین شرایط (24 درصد) بوده است.
او خودش را این گونه معرفی می کند:
"اینجانب سید محمود نبویان فرزند سید مهدی به شماره شناسنامه نُه متولد سال 1344 در یک خانواده مذهبی در شهرستان بابل از استان مازندران به دنیا آمدم. دوران ابتدایی و راهنمایی را در همین شهر به پایان رساندم. در رشته ریاضی و فیزیک تا سال سوم دبیرستان در بابل تحصیل کردم و برای سال چهارم به قم آمدم.
سوم راهنمایی بودم که انقلاب به پیروزی رسید و به سبب مذهبی بودن خانواده در راهپیماییهای انقلاب –در حد تناسب سنی خودم- شرکت میکردم. بعد از پیروزی انقلاب نیز –به سبب اقتضائات محلی که گرایشهای مارکسیستی و نیز جریان منافقین در آن زیاد بوده است- با این جریانات درگیر بودهام. با شروع جنگ نیز در حد توان در جبهه حضور پیدا کرده و به صورت مختصر جانباز شدم. بحمدالله خانواده اینجانب نیز در جبهههای حق علیه باطل حضور جدی داشتهاند، به طوری که چهارتن از بستگان –دو همشیره زاده، داماد و نیز برادرخانم اینجانب-به شهادت نائل شدهاند و علاوه بر چند جانباز یک نفر نیز آزاده در خانواده و بستگان وجود دارند.
بعد از گذراندن سال چهارم دبیرستان برای تحصیل در حوزه علمیه به شورای مدیریت قم جهت تحصیل در حوزه قم مراجعه کردم ولی به علت شهرستانی بودن، آنها از پذیرش امتناع کردند. از این رو، در سال 1362برای تحصیل در حوزه علمیه به تهران رفتم و تقریبا مدت دو سال در تهران –که مدت شش ماه آن در حوزه آقای مجتهدی ره بوده است - درس خواندهام. در انتهای همان سال به حوزه فیضیه مازندران در بابل با مدیریت حضرت آیةالله محمد فاضل استرابادی مراجعه کردم. تا انتهای کفایتین –جز یکسال- در همان حوزه تحصیل کردم.
در سال 1371 برای ادامه تحصیل –یعنی درس خارج – وارد قم شدم و در درسهای حضرات آیات وحید خراسانی و شیخ جواد تبریزی –به مدت چهار سال- شرکت کردم.
در سال 1373 وارد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره شده و در سال 1378 در رشته فلسفه در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدم. بعد از سه سال –یعنی در سال 1381- نیز وارد مقطع دکتری در رشته فلسفه تطبیقی شده و در سال 1386 در این رشته فارغ التحصیل شدم."