25 راه برای کنار آمدن با تنهایی بعد از جدایی یا طلاق


25 راه برای کنار آمدن با تنهایی بعد از جدایی یا طلاق

آیا تا به حال پیش آمده است در جمعی احساس تنهایی کنید؟ اگر جواب‌تان مثبت است، احتمالا از تنهایی رنج می‌برید. اکثر ما سطوح مختلفی از متارکه و تنهایی را تجربه کرده‌ایم، هرچند فقط برای مدت کوتاهی بوده باشد. در اینجا ما شما را با ۲۵ راه برای آنکه...

آیا تا به حال پیش آمده است در جمعی احساس تنهایی کنید؟ اگر جواب‌تان مثبت است، احتمالا از تنهایی رنج می‌برید. اکثر ما سطوح مختلفی از متارکه و تنهایی را تجربه کرده‌ایم، هرچند فقط برای مدت کوتاهی بوده باشد. در اینجا ما شما را با ۲۵ راه برای آنکه با تنهایی بعد از جدایی یا طلاق کنار بیایید آشنا می‌سازیم. این روش‌ها می‌توانند به شما کمک کنند احساس تنهایی را به راحتی از خود دور کنید.

راهکارهای کنار آمدن با تنهایی بعد از جدایی یا طلاق

۱. تنهایی فقط یک احساس است

وقتی احساس تنهایی می‌کنیم، در واقع، چیزی وجود دارد که خاطره‌ی آن احساس را در ما بر می‌انگیزد، و این تنها یا بی‌کس بودن نیست که باعث چنین احساسی می‌شود. مغز طوری طراحی شده است که درد یا خطر را تشخیص می‌دهد، و این امر احساسات خوف انگیز دردناکی را رقم می‌زند. در نتیجه، تنهایی توجه شما را به خود جلب می‌کند. وقتی مغزتان شروع می‌کنند به درک آن احساس، پیوسته از خودتان سوال‌های زیادی خواهید پرسید مثل: چرا من این قدر تنها هستم؟ آیا به خاطر آن است که کسی مرا دوست ندارد؟ اگر این احساس را صرفا بفهمید و بدون واکنشی آن را بپذیرد برای تان مشکل‌ساز خواهد شد.

۲. برای کنار آمدن با تنهایی بعد از جدایی یا طلاق با دیگران معاشرت کنید

صحبت از حس تنهایی که می‌شود اکثر آدم‌های دچار تنهایی احساس می‌کنند بازنده هستند. در نتیجه، در خودشان، افکارشان، و احساس تنهایی‌شان غرق خواهند شد. این ابدا فایده‌ای نخواهد داشت. اگر امکانش وجود داشته باشد، پیش بینی تنهایی ممکن است شما را به معاشرت کردن با دیگران و تقویت دوستی‌های‌تان تشویق کند که سالم ترین کاری است که هنگام احساس تنهایی و اندوه می‌توانید انجام بدهید.

۲۰ گرانترین طلاق جهان در میان افراد مشهور

۳. برای غلبه بر عادات احساس تنهایی برنامه‌ای طراحی کنید

وقتی متوجه شدید با یک عادت عاطفی درگیر هستید، آن وقت طراحی برنامه‌ای برای غلبه کردن بر تنهایی گزینه‌ی خوبی خواهد بود. چون تعامل با دوستان سالم وجود ندارد، پس باید با سایر آدم‌ها معاشرت کنید تا سر صحبت باز شود؛ حتی وقتی افسردگی و تنهایی‌تان سعی‌ می‌کنند مانع شوند این کار را انجام دهید. این کار اثرات خوبی مانند ورزش کردن هنگام احساس تنبلی یا خستگی دارد.

۴. بر روی احساسات و نیازهای دیگران تمرکز کنید

گفته می‌شود هر چه به افکار خودتان کمتر توجه کنید، احساس تنهایی کمتری خواهید کرد. بنابراین، به جای سرزنش خودتان و پذیرش حس تنهایی، بهتر است توجه‌ّتان را به نیازها و احساسات دیگران معطوف کنید.

۵. برای خودتان مشغله ایجاد کنید

این شبیه مورد بالایی است. مشغول نگه داشتن خودتان واقعا راه موثری برای کمک به دور نگه‌داشتن احساس تنهایی است. اگر در وضعیتی هستید که احساس کسالت می ‌کنید، یا نمی‌توانید کاری برای انجام دادن پیدا کنید، پس در اموری که به آن علاقمند هستید داوطلب شوید یا بر روی فکری که برای‌تان مهم است کار کنید. گاهی احساس به درد بخور و مفید بودن واقعا مهم و کارساز است.

۱۰ نشانه که به زودی طلاق خواهید گرفت

۶. کسی مثل خودتان را پیدا کنید

می‌دانم که انجام دادنش سخت است، اما اگر بتوانید این کار را انجام دهید، احساس بهتری پیدا خواهید کرد. این روزها، ابزارهای بیشتری از قبل وجود دارند که می‌توان از طریق آن‌ها با سایر مردم از داخل خانه گفتگو کرد. می‌توانید به دنبال کسی بگردید که با هم علایق مشترک دارید. این کار شناسایی گروه‌ها را برای‌تان آسان‌تر خواهد کرد، گروهی که با آن فصل مشترکی دارید، مبنایی طبیعی برای شروع یک رابطه‌ی دوستی خواهد بود.

۷. اعتماد به نفس‌تان را تقویت کنید

وقتی نوبت به یافتن راهی برای کنار آمدن با تنهایی می‌رسد، تقویت اعتماد به نفس را نباید فراموش کنید. چرا؟ کمبود اعتماد به نفس می‌تواند در اکثر موقعیت‌های اجتماعی مانع کار شما بشود. اگر احساس خوبی نسبت به خودتان نداشته باشید، آن وقت ملاقات آدم‌های جدید می‌تواند برای‌تان استرس‌زا باشد. پس، باید درباره‌ی خودتان و نقاط قوتی که دارید و دیگران تحسینش می‌کنند فکر و بعد آن را تقویت کنید.

۸. صداقت عاطفی

سعی کنید با دوستان‌تان صادق باشید، به جای صحبت‌های سطحی همیشگی از ترس‌ها و نگرانی‌های‌تان به آن‌ها بگویید. اگر از به اشتراک گذاشتن عواطف یا احساسات‌تان می ترسید، پس احتمالا مشکل اعتماد به نفس دارید. به عبارت دیگر، بعضی از آدم‌ها می‌گویند که اگر به مردم بگویند احساس افسردگی یا نا امیدی می‌کنند باعث می‌شود ضعیف به نظر برسند. این حرف کاملا غلط است. اگر شما احساس ناراحتی می‌کنید، به این معنی نیست که آدم بدی هستید و اگر افسرده هستید به معنی‌ آن نیست که واقعا نالایق هستید. فقط نشان می‌دهد که شما انسانی معمولی هستید. اذعان کنید که بشر همیشه بالا و پایین‌های بسیاری در زندگی خود داشته است.

۱۰ گام برای پیشگیری از طلاق که شاید به کارتان بیاید

۹. دستگاه‌های الکترونیکی را خاموش کنید

ممکن است فکر کنید این کار به موضوع مقاله‌ ارتباطی ندارد. اما، در حقیقت، به فکر آدم‌های اطراف خود بودن به جای تماشای تلویزیون یا پیامک ارسال کردن می‌تواند به برقراری روابط صمیمی‌تر منجر شود. هرچند تماشای تلویزیون می‌تواند کار آرمش بخشی باشد، اما پس از آن همچنان احساس تنهایی خواهید کرد. می‌توان از تلویزیون به عنوان ابزاری برای ارتباط استفاده کرد. به عنوان مثال، آدم‌های محل کارتان نمایش خاصی را تماشا می‌کنند و درباره‌ی موضوع یک فیلم یا نمایش صحبت می‌کنند. با تماشای فیلم، قادر خواهید بود در بحث و گفتگو با آن‌ها مشارکت کنید. شاید، بتوانید آن‌ها را برای تماشای فیلم به منزل‌تان دعوت کنید. اگر شب‌ها را به تماشای تلویزون اختصاص داده‌اید، بهتر است به امتحان این تجربه‌ی جدید هم فکر کنید. فقط یک هفته را بدون تلویزیون سپری کنید. بعد از آن، ممکن است پی ببرید که درباره‌ی راه‌های ثمربخش برای گذراندن وقت ارزشمند خود به روشی رضایت‌بخش در طولانی مدت چیزهای بیشتری می‌دانید.

۱۰. ورزش کنید

وقتی موضوع یادگیری نحوه‌ی کنار آمدن با تنهایی به میان می‌آید، باید ابتدا بر بدن و ذهن خود تمرکز کنید. وقتی بدن سالم باشد، و احساس سرحال بودن داشته باشید، ذهن هم شروع خواهد کرد به پیروی از بدن. و چون در حال حاضر اکثر زمان خود را در تنهایی سپری می‌کنید، حتما وقت فراغت بسیار زیادی دارید که می‌توانید از آن برای بهبود سلامت جسمی‌تان استفاده کنید، که این امر تولید آندورفین را تقویت می‌کند که می‌تواند همزمان باعث احساس خوشایندی در مغز بشود.

۵۳ حقیقت جالب در مورد طلاق

۱۱. جدی باشید، اما به دنبال کمال گرایی نباشید

هر بار که اظهار نظری می‌کنید یا خودی نشان می‌دهید، در حقیقت یک آزمایش واقعی را پشت سر می‌گذارید، ماجراجویی جالبی در پیوندهای اجتماعی. اگر به سایر آدم‌ها علاقمند باشید، آن‌ها به سمت شما جذب خواهند شد چون شما توجه‌شان را جلب کرده‌اید. کنجکاوی درباره‌ی سایر آدم‌ها می‌تواند توجه شما و حواس‌تان را از آن احساسات دردناک دور و پرت کند؛ احساساتی که می‌تواند شما را به کنج عزلت و تنهایی بکشاند.

۱۲. در یک کلاس شرکت کنید

آیا همیشه دلتان می‌خواسته گیتار زدن را یاد بگیرید؟ آیا سبک خاص غذایی وجود دارد که همیشه دلتان خواسته باشد در کلاس‌های آموزشی آن شرکت کنید؟ چه کلاس هنر باشد، کلاس ورزش، یا کلاسی در دانشکده‌ی محلی‌تان، شرکت کردن در کلاس به صورت خودکار شما را در معرض گروهی قرار خواهد داد که در آن آدم‌ها دست کم در یکی از علایق با شما هم نظر خواهند بود.

رپورتاژ

۱۷ نکته مهم از طلاق توافقی: مراحل،شرایط،مدارک،هزینه و نمونه دادخواست در ۱۴۰۲

۱۳. داوطلب شوید

داوطلب شدن همان مزایای پیوستن به یک کلاس را برای‌تان به همراه خواهد داشت، مثل دیدن آدم‌های دیگر، احساس تعلق به یک گروه، و کسب تجارب جدید. همچنین می‌تواند به شما کمک کند به درک بیشتری از معنای زندگی، سعادت، و رضایتمندی زندگی دست پیدا کنید. قطعا این کار احساس تنهایی را کمتر خواهد کرد. به علاوه، کار کردن با سایر آدم‌ها به شما کمک خواهد کرد تا احساس قدرشناسی نسبت به داشته‌های‌تان در زندگی داشته باشید. می‌توانید به گزینه‌هایی مانند کار کردن در یک پناهگاه حیوانات، یا باغبانی، یا تمیز کردن محله در صبح روز‌های جمعه.

۱۴. به خانواده‌تان تکیه کنید

هر چند ممکن است آشنایی با آدم‌های جدید و تشکیل گروه دوستان کار سختی باشد اما می‌توانید به خانواده‌ی خود تکیه کنید تا از حمایت بی‌نظیر اعضای آن بهره‌مند شوید و دیگر نیازی نخواهد بود نگران این باشید که آدم‌ها شما را چگونه می‌بینند. بالاخره، اعضای خانواده‌تان کسانی هستند که شاهد بزرگ شدن شما بوده‌اند و هم به لحاظ فیزیکی و هم به لحاظ عاطفی درکتان می‌کنند. بگذارید آن‌ها در زمان‌هایی که دچار سختی و رنج هستید آرام‌‌تان کنند و همچنین آغوش استقبال‌تان را به روی همراهی آن ‌ها باز کنید.

۵ توصیه طلایی که زنان باهوش بعد از طلاق به آن عمل می‌کنند

۱۵. از اینترنت کمک بگیرید

با شایع‌تر شدن روز به روز تنهایی در زندگی مدرن، آدم‌های بسیاری وجود دارند که به دنبال ارتباط برقرار کردن با دیگران به صورت آنلاین هستند. شما می‌توانید احساسات‌تان را با آن‌ها در میان بگذارید، اما مراقب باشید که از طریق اینترنت با چه کسی آشنا می‌شوید. اطلاعات شخصی‌تان را با کسی در میان نگذارید. شما می‌توانید از بین کسانی که به صورت آنلاین با آن‌ها ملاقات می‌کنید به حمایت، تعامل و دوستی‌ها با دوام واقعی دست پیدا کنید.

۱۶. از یک حیوان خانگی نگهداری کنید

آن حیوانات خانگی، به ویژه سگ‌ها و گربه‌ها، ممکن است به بهبود وضعیت‌تان کمک کنند. آن‌ها می‌توانند به شما کمک کنند از دست احساس تنهایی خلاص شوید. داشتن یک حیوان خانگی هر دو مزیت همراهی و مهربانی را برای‌تان به ارمغان می‌آورد. پذیرش سرپرستی یک حیوان خانگی از پناهگاه حیوانات محله‌تان در واقع دوستی به شما اعطاء خواهد کرد که بی هیچ قید و شرطی دوست‌تان خواهد داشت. اگر سگ بگیرید، در ورزش کردن نیز به شما کمک خواهد کرد و وقتی طبق روال برای پیاده روی روزانه می‌روید شما را به خوبی همراهی خواهد کرد. به علاوه، حیوانات خانگی، د کل، می‌توانند عشق بی قید و شرطی فراهم کنند که در فضای آن به آسایش فوق‌العاده‌ای در نتیجه‌ی رهایی از تنهایی دست خواهید یافت.

۱۷. به کسی که به او اعتماد و دوستش دارید تلفن کنید یا با او حرف بزنید

با یک خویشاوند یا دوست مورد اعتماد حرف بزنید. سعی کنید گوشی شنوا داشته باشید و از کسانی که می‌توانید احساسات و افکارتان را با خیال راحت با آن‌ها در میان بگذارید ایده‌هایی بگیرید. به علاوه، آن‌ها می‌توانند کمک‌تان کنند از پیوستن به بحث احساس لذت کنید و گفتگو و اوقات جذاب و خوشایندی داشته باشید.

۱۸. برای کنار آمدن با تنهایی بعد از جدایی یا طلاق گریه کنید

چرا که نه؟ اگر گریه می‌تواند کمک کند احساس بهتری پیدا کنید، خجالت نکشید و بگذارید بغض‌تان بترکد. این درمانی طبیعی برای روح است.

۱۹. برای کنار آمدن با تنهایی بعد از جدایی یا طلاق وبلاگ نویسی کنید

اگر به نوشتن و آفرینش علاقمند هستید، پس چرا وبلاگ نویسی را شروع نکنید و خودتان را با تایپ کردن، نشان دادن افکار واقعی‌تان، سرگرم نکنید تا از این طریق دوستان بیشتری پیدا و دانش خود را با سایرین به اشتراک بگذارید.

۲۰. یک ویژن بورد یا تابلو آرزوها درست کنید

اگر رنگ‌ها و هنر را دوست دارید، کمی مقوا، قیچی، چسب، مجله تهیه کنید و شروع کنید به خلق اثر خود. وقتی کار را به پایان برسانید و ویژن بورد خود را به دیوار بیاویزید احساس خوشحالی خواهید کرد.

۲۱. انواع مختلف درمان را کشف و بررسی کنید

بعضی از انواع درمان‌ها مانند درمان رفتاری شناختی می‌توانند به شما کمک کنند افکار و اعمال خود را برای کنار آمدن با تنهایی، رفع افسردگی و سایر علائم جدایی تغییر دهید. وقتی از راه‌حلی برای حال بد خود آگاه شدید، با یک روانپزشک برای یافتن علاج کمک بگیرید.

علاوه بر درمان رفتاری شناختی، می‌توانید دارو درمانی را نیز امتحان کنید. با مراقبه یا تمرین تکنیک‌های مراقبه، می‌توانید افکار منفی‌تان را که باعث این تنهایی شده است شناسایی و از ذهن و تن خود بیرون برانید.

۲۲. روابط فعلی‌تان را تقویت کنید

گاهی، متوجه نیستید که در اطراف‌تان آدم های بسیاری هستند که در وقت نیاز مثل کوه پشت‌تان خواهند ایستاد. پی فراموش نکنید که از قبل روابط فعلی‌تان را با آدم‌های مختلف برای روز مبادا تقویت کنید. چون، این‌ها همان کسانی خواهند بود که بیشتر از همه شما را درک خواهند کرد و بهترین توصیه و کمک را در زمان مناسب و هنگامی که احساس تنهایی می‌کنید به شما ارائه می‌کنند.

۲۳. امید و ایمان خود را از دست ندهید

اثبات شده است که بعضی از راهکارها از شما در برابر تنهایی محافظت می‌کنند و کشف ایمان یکی از همین راهکارها است. در کل، ایمان به شما کمک می‌کند حقیقت زندگی را بپذیرید. برای مثال، وقتی درباره‌ی ایمان به یک دین یا خداوند صحبت می‌کنید. اگر با خداوند پیوند عمیقی دارید، آن را حفظ کنید و خدای‌ شما به شما کمک خواهد کرد بر مشکلات غلبه کنید و به شما قدرت بیشتری می‌دهد تا بتوانید تعادل را در زندگی‌تان برقرار کنید.

۲۴. استانداردهای واقع بینانه داشته باشید

«هاوکلی» زمانی نوشت که تنهایی فقط حاصل اختلاف میان ایده‌آل‌گرایی و واقعیتی است که در اختیار دارید. استانداردهای واقع‌بینانه‌ی شما منعکس کننده‌ی نحوه‌ی زندگی‌تان است و همچنین روابط واقعی که با سایرین دارید. تصور کنید که رابطه‌ای واقعی یا عشقی حقیقی دارید که با فعالیت‌های واقعی سعی در ساختن آن دارید. به علاوه، ممکن است به خاط این احساس تنهایی کنید که سیستم واقع‌بینی شما شفاف نیست یا از اهمیت ارزش‌های واقعی در زندگی آگاه نیستید.

۲۵. فقط به خودتان فکر نکنید بلکه وسیع‌تر بنگرید

تنهایی می‌تواند باعث شود احساس تمرکز بیشتری بکنید و فقط به چیزهایی فکر کنید که به شما مربوط می‌شود. با وجود این، به خودتان یادآوری کنید که مثل عشق، شادمانی و سعادت نیز وقتی ساخته می‌شوند که ما آن را با یکدیگر بسازیم و قسمت کنیم. به علاوه، باید برای درک این حقیقت وضعیت متفاوتی در زندگی اتخاذ کنید. به عنوان مثال، وقتی دوست یا یکی از اعضای خانواده را به خوردن ناهار دعوت می کنید، شما و آن شخص می‌توانید بخورید و بنوشید و صحبت کنید، به همین خاطر اوقات شادتری خواهید داشت تا زمانی که تنها می‌نشینید و بدون حرف زدن فقط غذا را می‌جوید و می‌بلعید.

در واقع، کلید اصلی نحوه‌ی کنار آمدن و غلبه بر تنهایی بعد از جدایی یا طلاق آن است که همچنان مثبت بیندیشید، و به جای تمرکز بر کارهایی که مجبور هستید وقتی تنهائید انجام بدهید، بر کارهایی که می‌توانید تنهایی انجام دهید تمرکز کنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق