آیا اروپا با ورود ترامپ نقره داغ می شود؟


آیا اروپا با ورود ترامپ نقره داغ می شود؟

در اجلاس اخیر سران کشورهای اروپایی رئیس جمهوری فرانسه اظهاراتی مبنی بر اینکه اروپا نباید امنیت خود را به آمریکا گره بزند بیان کرد.

از سوی دیگر یکی از نشریات آمریکایی مفاد طرحی را منتشر کرد که ادعا کرد مشاورین ترامپ برای پایان بخشیدن به جنگ اوکراین نوشته اند.
بر اساس این طرح آمریکا تعهد می کند بحث عضویت اوکراین در ناتو را حد اقل 20 سال عقب بیاندازد و بخش های روس تباری که مردم آن رای به پیوستن به روسیه داده بودند را به عنوان بخشی از خاک روسیه به رسمیت بشناسد.
گو اینکه روسیه اصولا مخالف گسترش ناتو به شرق است و کلا عضویت اوکراین در ناتو را تهدیدی برای امنیت خود می داند اما با نگاهی گذرا به این طرح منتشر شده عملا می توان دید نظر ترامپ هم پذیرش خواست روسیه برای پایان بخشیدن به جنگ می باشد.
از سوی دیگر تعلل زلنسکی در تبریک گفتن به ترامپ به عنوان دلیلی واضح بر ناراحتی وی از انتخاب شدن ترامپ به حساب می آید.
فراموش نکنید، یکی از اصلی ترین دلایل شکست هاریس در انتخابات حمایت بی چون و چرای بایدن از اوکراین در جنگ بر علیه روسیه و هزینه های چندصد ملیارد دلاری و بی حساب کتاب آمریکا در این جنگ بود، هزینه هایی که در نهایت منجر به افزایش هزینه های زندگی در ایالات متحده و دیگر کشورهای غربی شد و سیاست مداران این کشورها در انتخابات مجبور شدند تاوان این سیاست غلط را بپردازند.
به یاد دارم یکی از دوستان عزیز در یکی از مصاحبه ها گفته بود زمستان بسیار سردی در انتظار غربی ها است، برخی از روی ساده لوحی سخنان وی را واو به واو برداشت کرده بودند در حالی که منظور از آن زمستان سرد همین هزینه هایی که گردن گیر اروپایی ها و غربی ها شده و اینکه اینها به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور خواهند بود هزینه های گرمای خود را کاهش دادن.
به هر حال ترامپ در مبارزات انتخاباتی خود قول داده بود که دو جنگ را پایان بخشد، جنگ دراوکراین و جنگ اسرائیل بر علیه مردم منطقه خاورمیانه، و قول داده بود که آمریکا وارد هیچ جنگ جدیدی نشود، چون شرایط اقتصادی ایالات متحده امروزه در شرایط بحرانی قرار دارد و وی به خوبی می داند که برای جمع و جور کردن اوضاع اقتصادی آمریکا نیاز دارد هزینه های چند صد ملیارد دلاری که امریکا برای زلنکسی و نتانیاهو می پردازد را قطع کند و این پولها را خرج خود مردم آمریکا کند.
مردم آمریکا هم با مخالفت با هاریس نشان دادند که مخالف سیاست های بایدن می باشند و تغییر می خواهند، آنها خواهان آن هستند که دولت آمریکا تمرکز خود را به داخل آمریکا و حل مشکلات مردم آمریکا منعطف کند.
همین که تکلیف انتخابات آمریکا معلوم شد بسیاری رسانه های شروع کردند از تلاش بایدن برای ارسال شش ملیارد دلار به اوکراین و همچنین خاتمه دادن جنگ خاورمیانه در دوره خود صحبت کنند.
به احتمال زیاد بایدن تلاش خواهد کرد که طی ده هفته آینده هر آنچه در توان دارد را استفاده کند تا نتانیاهو را وادار به پذیرش آتش بس در منطقه نماید وهمچنین بایدن تلاش دارد با هزینه کرد بیشتر در اوکراین شرایطی ایجادکند که جنگ در آنجا شدت پیدا کند تا ترامپ نتواند به مقصود خود یعنی پایان دادن فوری به جنگ برسد.
حال امروزه اروپایی ها به شدت دلواپس هستند که پس از این همه سرمایه گذاری روی جنگ اوکراین بر علیه روسیه به یکباره ایالات متحده پشت آنها را خالی کند و آنها مجبور شوند خودشان در مقابل روسیه قرار گیرند، امری که میتواند به معنای شکست مفتضحانه آنها به حساب آید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ