زیرساخت‌های استان تهران متناسب با سختی کار نیست


زیرساخت‌های استان تهران متناسب با سختی کار نیست

مدیرکل پزشکی قانونی تهران گفت: ١٨.۴ درصد خدمات پزشک قانونی در استان تهران انجام می‌شود، که حساسیت پرونده‌ها کار را در این استان سخت می‌کند، اینکه زیرساخت‌های استان متناسب با سختی کار نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تکریم مهدی فروزش و معرفه امیدرضا کارگر بیده مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران با حضور عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران، علی صالحی دادستان تهران و جمعی از مقامات قضائی و اجرایی استان ظهر امروز دوشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

فروزش نیز در ادامه مراسم بیان کرد: از همه معاونان پزشک قانونی در طول ۵ سال خدمتم کمال تشکر دارم، در طول مدتی که در استان تهران حضور داشتم اقداماتی انجام گرفت که بخشی از آنها را اعلام می‌کنم.استان تهران ٢۶ مرکز دارد که در سطح استان فعالیت می‌کنند. معاینات اورژانسی در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل جز مواردی بود که قبلاً انجام نمی‌گرفت که این اتفاق مهم رخ داد.

وی افزود: اجرای ماده ۵۶ قانون جوانی و جمعیت با تشکیل پرونده‌های سقط جنین حتی در ایام تعطیل، استقلال در حوزه پزشکی و آزمایشگاهی یکی از اتفاقات مهم دیگر بود. در این ایام به تولید داخل رسیده ایم. اتصال همه مراکز پزشکی قانونی در حوزه معاینات بالینی به نرم افزار اتوماسیون تخصصی سازمان، راه اندازی مرکز مشاوره روانپزشکی قانونی در اداره مرکزی تهران جهت انجام تست‌های تخصصی مراجعان، انجام معاینه روانپزشکی زندانیان به صورت آنلاین، دریافت و ارسال مکاتبات بین پزشکی قانونی و مراجع قضائی از دیگر اقدامات در این دوره بود.

فروزش گفت: میانگین زمان خدمت رسانی به مراجعین در حوزه معاینات بالینی به ۶۶ دقیقه، آسیب شناسی ٢۵ روز، تشریح ۶٢ روز، سم شناسی٢٣ روز و کمیسیون ٢٣ روز رسیده است.

اعتبارات هزینه‌ای استانی را از٣٢ میلیارد به ١۶۵ میلیارد رساندیم

وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر ۴۶٩ نفر نیروی انسانی در استان تهران فعالیت می‌کنند. دو پروژه در سطح کهریزک و یک پروژه سردخانه مدیریت بحران به متراژ ٣٨۵ متر مربع داشتیم که مجموع هزینه‌ها در پروژه سردخانه ١۵٩ میلیون ریال شد. همچنین اعتبارات هزینه‌ای استانی را از٣٢ میلیارد به ١۶۵ میلیارد رساندیم.

فروزش در خصوص حوزه خدمات و پشتیبانی گفت: استقرار اداره پزشکی و سالن تشریح در زعفرانیه، بهارستان، شرق تهران، شهریار، دماوند، فیروزکوه، ملارد و بازسازی سالن در شهرری و چند مکان دیگر از جمله برنامه‌های انجام گرفته است.

وی درباره دستاوردهای سازمان بیان کرد: از دستاوردهای سازمان می‌توان به کسب رتبه اول در حوزه آموزش و پرورش در پنج سال اخیر در بین ادارات کل سراسر کشور، رتبه اول در حوزه بازرسی، و رتبه برتر در تکریم ارباب و رجوع و غیره … بوده است.

۴. ١٨ درصد خدمات پزشک قانونی در استان تهران انجام می‌شود

کارگر بیده مدیرکل پزشکی قانونی جدید استان تهران نیز بیان کرد: خدا را شاکرم که بار اصلی مسئولیت بازرسی سازمان از دوشم برداشته شده و از خدا خواستارم که توانی به بنده بدهد که تحمل بار مسئولیتی که به مراتب سنگین‌تر از مسئولیت‌های قبلی من است اعطا کند. لازم به ذکر این نکته نیز هستم که ١٨.۴ درصد خدمات پزشک قانونی در استان تهران انجام می‌شود، که بحث حساسیت پرونده‌ها کار را در این استان سخت می‌کند، اینکه زیرساخت‌های این استان متناسب با سختی کار نیست.



متهم ردیف 16 پرونده شهرداری شهریار پای میز محاکمه