یانگ ونگ U9 به حداکثر سرعت 390 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کرد


یانگ ونگ U9 به حداکثر سرعت 390 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کرد

این ابرخودروی ۱,۳۰۰ اسب بخاری قدرتمند با وجود سرعت بالا، همچنان عملکرد فنی رقبایش را ندارد. شرکت بی‌وای‌دی در سال ۲۰۲۳ از زیربرند تازه‌ای با «یانگ‌ونگ» رونمایی کرد که هم‌اکنون دو خودروی تمام برقی تولید می‌کند. یکی از آن‌ها، یک شاسی‌بلند و...

این ابرخودروی ۱,۳۰۰ اسب بخاری قدرتمند با وجود سرعت بالا، همچنان عملکرد فنی رقبایش را ندارد.

شرکت بی‌وای‌دی در سال ۲۰۲۳ از زیربرند تازه‌ای با «یانگ‌ونگ» رونمایی کرد که هم‌اکنون دو خودروی تمام برقی تولید می‌کند. یکی از آن‌ها، یک شاسی‌بلند و دیگری یک ابرخودرو به نام «U9» است که اخیرا در پیست نوربرگرینگ موردآزمایش قرار گرفت و نتیجه جالب‌توجهی را بر جای گذاشت.

نکته جالب آزمایش U9، سریع‌ترین خودروی تولید انبوه چین، در جهنم سبز، ثبت رکورد ۷ دقیقه و ۱۷.۹ ثانیه است که برای یک خودروی برقی قابل‌تقدیر محسوب می‌شود؛ اما وقتی این مسئله را در نظر می‌گیرید که U9 یک ابرخودرو با بیش از ۱,۳۰۰ اسب بخار قدرت به شمار می‌رود، سطح انتظار کمی بالاتر می‌رود. در مقام مقایسه می‌توان به سوپراسپرت پروتوتایپ شیائومی، SU7 اولترا، اشاره کرد که همین مسیر را در عرض ۶ دقیقه و ۴۶.۸۷۴ ثانیه به اتمام رساند؛ چیزی حدود ۳۱ ثانیه اختلاف!

تنها شیائومی نیست که در مقایسه با U9، عملکرد پیست بهتری را از خود به نمایش می‌گذارد. فست‌بک اسپرت برقی پورشه، تایکان، و ابرخودروی ریمک نورا هم نوربرگرینگ نوردشلایف را به‌ترتیب در عرض ۷ دقیقه و ۷.۵۵ ثانیه و ۷ دقیقه و ۵.۲۹۸ ثانیه به اتمام رسانده‌اند؛ هر دو بهتر از یانگ‌ونگ U9!

بی وای دی U9

خودروسازی چینی با انتشار ویدئوی ثبت زمان U9 در نوربرگرینگ اعلام کرد که این خودرو از تمام پتانسیل‌هایش استفاده نکرده است؛ حداکثر سرعت این خودرو در مسیر نوردشلایف برابر ۲۷۵ کیلومتر بر ساعت اعلام شد. همین مسئله مسئولان بی‌وای‌دی را بر آن داشت تا برای حفظ وقار سریع‌ترین خودروی ملی‌‎شان، آزمایش دوباره‌ای را ترتیب ببینند.

بی وای دی U9 نمای پشت

بنابراین U9 در یک پیست دایره‌ای موردآزمایش قرار می‌گیرد و نهایتا به سرعت ۳۹۱.۹۴ کیلومتر بر ساعت دست پیدا می‌کند و به ‌این ترتیب، رکورد سریع‌ترین خودروی چینی را بار دیگر جابه‌جا می‌کند. البته این رکورد باعث شد که U9 به فهرست سریع‌ترین خودروهای تولید انبوه جهان هم بپیوندد؛ هر چند هنوز برای رسیدن به خودروهای قدرتمندی چون اسپارک اُول، ریمک نورا و پینین‎‌فارینا باتیستا راه زیادی را در پیش دارد.

بی وای دی U9 نمای داخلی

با نگاهی به ویدئوی منتشرشده توسط بی‌وای‌دی می‌توان به‌خوبی متوجه شد که U9 در طول ثبت زمان در نوربرگرینگ از تمام ظرفیت خود استفاده نمی‌کرده است. این مسئله می‌تواند مربوط به مشکل فنی این خودرو در طول آزمایش بوده باشد؛ مسئله‌ای که بی‌وای‌دی علاقه‌ای به شفاف‌سازی آن ندارد.

یانگ‌ونگ U9 یک کوپه چینی است که از چهار موتور برقی سود می‌برد. این موتورها روی‌هم‌رفته ۱,۳۰۵ اسب بخار قدرت و ۱,۶۸۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کنند. این خودرو به‌خاطر تجهیز به بسته باتری ۸۰ کیلووات ساعتی خود، وزنی ۲,۴۷۵ کیلوگرمی دارد که در میان خودروهای برقی‌ رقمی متوسط به شمار می‌رود. باتری U9 با هر بار شارژ کامل، پیمایش مسافتی ۴۶۵ کیلومتری را برای سرنشینانش ممکن می‌کند.

بی‌وای‌دی پیش از این، ۶ ماه زمان را صرف بهبود وضعیت U9 در پیست نوربرگرینگ کرد تا بتواند رقم خوبی را به ثبت برساند اما هنوز با موفقیت فاصله دارد. از آنجا که نسخه نهایی این خودرو برای بازار اروپا هنوز به‎‌طور رسمی رونمایی نشده است، ممکن است بی‌وای‌دی بار دیگر خودروی ۲۳۳ هزار دلاری خود را در جهنم سبز موردآزمایش قرار دهد تا بتواند زمان بهتری را به ثبت برساند. نظر شما درباره بی‌وای‌دی یانگ‌ونگ U9 چیست؟ آیا تلاش این خودروساز چینی ثمربخش خواهد بود؟



استقبال بازار از «ساینا اس» افزایش یافت