ماکارونی چطور مرگبار میشه ؟


ماکارونی چطور مرگبار میشه ؟

مراقب ماکارونی مرگبار باشید! سم کشنده ماکارونی چیست ؟

ماکارونی ، برنج یا حتی سیب زمینی پخته شده ، اگه درست نگهداری نشه و غذای پخته شده رو خیلی دیر تو یخچال بزارین ، خطر الودگی به باکتری باسیلوس سرئوس رو افزایش میده ، یعنی باعث میشه این باکتری بیش از حد رشد کنه که اتفاقاً اگه گرم هم بشه از بین نمیره.پس باید زود تو یخچال بذارین و بیرون تو دمای اتاق نمونه

ماکارونی سم کشنده؟

آیا می‌دانستید که غذای مانده می‌تواند برای کودکان خطرناک باشد؟
ماکارونی و دیگر غذاهای نشاسته‌ای باید حداکثر تا ۲ ساعت پس از پخت در یخچال قرار گیرند.
باکتری‌های خطرناک در غذاهای مانده می‌توانند باعث مسمومیت شدید شوند.
برای حفظ سلامت کودکان، همیشه غذا را تازه مصرف کنید. برای اطلاعات بیشتر و نکات ایمنی، ویدیو را تماشا کنید!

دکتر وحید ملکی
متخصص تغذیه و رژیم درمانی



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آموزش ساخت پنکه رومیزی با قوطی نوشابه و آرمیچر