مایکروسافت عقب نشینی کرد؛ امکان نصب ویندوز 11 روی سیستم های قدیمی و ناسازگار باز می گردد


مایکروسافت عقب نشینی کرد؛ امکان نصب ویندوز 11 روی سیستم های قدیمی و ناسازگار باز می گردد

هنوز مدت زیادی از تغییر سیاست مایکروسافت در مورد نصب ویندوز 11 روی سیستم‌های ناسازگار و سخت‌تر کردن آن نگذشته که اکنون به نظر می‌رسد این شرکت از تصمیم خود عقب‌نشینی کرده و امکان نصب این سیستم عامل روی سیستم‌های ناسازگار همانند گذشته فراهم شده...

هنوز مدت زیادی از تغییر سیاست مایکروسافت در مورد نصب ویندوز 11 روی سیستم‌های ناسازگار و سخت‌تر کردن آن نگذشته که اکنون به نظر می‌رسد این شرکت از تصمیم خود عقب‌نشینی کرده و امکان نصب این سیستم عامل روی سیستم‌های ناسازگار همانند گذشته فراهم شده است.

به گزارش وب‌سایت PCWorld، مایکروسافت که هفته پیش سیاست‌های خود درباره نیاز به سخت‌افزار سازگار با TPM 2.0 برای نصب ویندوز 11 را سخت‌گیرانه‌تر کرده بود، اکنون در اقدامی عجیب، به نکاتی درمورد نصب این سیستم عامل روی سیستم‌های ناسازگار اشاره کرده که نشان از بازگشت از تصمیم خود دارد.

این راهنما که در صفحه پشتیبانی این شرکت منتشر شده است، با اخطاری مستقیم در مورد نصب این سیستم عامل روی سیستم‌های ناسازگار شروع شده است و به کاربر اخطار داده شده که ممکن است در آینده، مشکلاتی به دلیل عدم داشتن حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای این سیستم عامل به وجود آید و باید ریسک آن را بپذیرد

رفع مسئولیت مایکروسافت درباره نصب ویندوز 11 روی سیستم های ناسازگار

.

به گفته این پست، ریسک‌های اشاره شده شامل کرش کردن سیستم و یا فقدان برخی بروزرسانی‌های امنیتی که از سیستم دربرابر بدافزارها، هکرها و اسکمرها محافظ می‌کنند، می‌شود.

بنابر این در صورتی که کاربر قصد نصب این سیستم عامل را روی سیستم ناسازگار دارد، ابتدا باید این ریسک‌ها را بپذیرد و اطلاعیه رفع مسئولیت مایکروسافت را تایید کند.

نصب ویندوز 11 روی سیستم‌های ناسازگار

همانطور که می‌دانید، بزرگترین مشکل سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز 11، نیاز به ماژول TPM 2.0 است که در بسیاری از نسخه‌های کاستوم شده این ویندوز توسط کاربران و وب‌سایت‌ها، این پیش‌نیاز حذف شده بود و امکان نصب ویندوز 11 روی سیستم‌های قدیمی نیز فراهم می‌شد.

اما چندی پیش، مایکروسافت در اقدامی سخت‌گیرانه، روش‌های موجود را مسدود کرد و اعلام کرد که این نسخه‌ها هیچگونه پشتیبانی و بروزرسانی رسمی را دریافت نخواهند کرد و کاربران این سیستم‌ها باید سیستم سازگار با این سیستم عامل را تهیه کنند.

اکنون به نظر می‌رسد که مایکروسافت از این تصمیم خود بازگشته است و کاربران می‌توانند روی سیستم بدون TPM 2.0 نیز ویندوز 11 را نصب کنند، یا بهتر است بگوییم، از ویندوز 10 خود را به ویندوز 11 ارتقا دهند.

اگرچه این شرکت به مراحل دقیق نصب و آپگرید از ویندوز 10 به ویندوز 11 در این صفحه اشاره نکرده است، اما به نظر می‌رسد که این فرایند از طریق برنامه رسمی Windows Update و نرم‌افزارPC Health Check انجام خواهد شد.

واترمارک عدم سازگاری سخت افزار سیستم با سیستم عامل ویندوز 11

همچنان لازم به ذکر است که پس از نصب این سیستم‌عامل روی سیستم ناسازگار، یک واترمارک روی صفحه نمایش داده خواهد شد که به عدم سازگاری این سیستم و سیستم عامل ویندوز 11 اشاره می‌د که البته با تغییراتی در رجیستری ویندوز، امکان حذف آن وجود دارد.

در همین رابطه بخوانید:

- مایکروسافت: TPM 2.0 ندارید؟ ویندوز 11 را فراموش کنید!
- اجرای ویندوز 11 بر روی گوشی‌ شیائومی Poco X3: تجربه‌ای جالب اما چالش‌برانگیز

آیا امکان بازگشت به ویندوز 10 وجود دارد؟

اگرچه معمولاً کاربران به خصوص در کشور ما، برای نصب ویندوز از روش Clean Install (حذف کامل ویندوز قبلی و نصب سیستم عامل جدید) استفاده می‌کنند و کمتر شاهد آپگرید یا داون‌گرید رسمی هستیم، اما مایکروسافت اعلام کرده که کاربران تنها 10 روز پس از ارتقا به ویندوز 11 فرصت دارند که ویندوز قبلی خود یعنی Windows 10 داون‌گرید کنند.

کاربران برای این کار می‌توانن از طریق تنظیمات ویندوز به بخش System بروند و پس از ورود به بخش Recovery، گزینه Recovery Options را انتخاب کنند. پس از انتخاب این گزینه، مراحل فرایند به صورت خودکار به کاربر نمایش داده می‌شود.

البته پیشنهاد می‌شود که پیش از انجام عملیات بالا، از داده‌های حساس خود بکاپ تهیه کنید تا درصورت پیش‌آمدن مشکل، آنها را از دست ندهید.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

برخی غذاها مانع مبارزه بدن با سرطان می‌شوند