«ابر دولت هوشمند» زیرساختی جدید برای خدمات یکپارچه و امن داده


«ابر دولت هوشمند» زیرساختی جدید برای خدمات یکپارچه و امن داده

رئیس سازمان فناوری اطلاعات از پیشرفت‌های اجرای ابر دولت هوشمند خبر داد و بر اهمیت یکپارچه‌سازی داده‌ها و ارتقای زیرساخت‌های میزبانی، این طرح را گامی کلیدی در توسعه اقتصاد دیجیتال دانست.

محمد محسن صدر رئیس سازمان فناوری اطلاعات، در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه آخرین وضعیت اجرای پروژه ابر دولت هوشمند اظهار کرد: بر اساس قانون مصوب سازمان فناوری اطلاعات به نیابت از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، باید ابر دولت را تشکیل دهد و در آن فضای ابری، زیرساخت میزبانی دستگاه‌ها را فراهم کند.

وی ادامه داد: طبق ماده ۱۰۷ یک ارزیابی نیز باید انجام دهیم و آن دستگاه‌هایی که قابلیت نگهداری داده‌ها را ندارند یا به لحاظ استانداردها، مراکز داده آن‌ها از سطح پایینی برخوردار هستند را مشخص خواهیم کرد تا در یک موعد مقرر آن مرکز را منتقل کنند.

صدر عنوان کرد: آن فضای نسبی را تقریباً فراهم کردیم اما پروژه ابر دولت یک پروژه بزرگ است و در طول برنامه باید در حد کلان آن را ایجاد کنیم.

وی اضافه کرد: با تمهیداتی که دیده شده و برنامه ریزی هایی که کردیم طبق برنامه در همان سال اول و سال‌های بعدی این زمینه را فراهم خواهیم کرد تا هم در لایه میزبانی و هم در ارائه سرویس‌های یکپارچه انشاالله خبرهای خوبی برای مردم داشته باشیم.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که پروژه ابر دولت هوشمند چگونه به ارتقای امنیت سایبری و توسعه دیجیتال کمک خواهد کرد، گفت: وقتی نگهداری داده را یکپارچه کنیم قاعدتاً آن الزامات امنیتی را راحت تر پیاده خواهیم کرد و این اتفاق خوبی است که رقم خواهد خورد.

صدر در رابطه با برنامه‌های سازمان فناوری اطلاعات برای توسعه اقتصاد دیجیتال مطرح کرد: سندی در کارگروه نظام اقتصاد دیجیتال دولت مطرح شده و تمام تلاش ما این است که اقتصاد دیجیتال را توسعه دهیم که هم بخش خصوصی و هم سایر بخش‌ها بتوانند از آن استفاده کنند و به آن درصد رشدی که در برنامه پیش بینی شده با هماهنگی همه دستگاه‌ها برسیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

انسان‌ها 50 هزار سال دیگر چه شکلی می‌شوند؟