به گزارش خبرگزاری مهر، نوزدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ با عنوان «حمایت از توسعه کسبوکارهای محلی» و با همکاری سازمان مردمنهاد «ایفا» آغاز شد. در این طرح، کسبوکارهای خُرد محلی که برای شروع فعالیت یا توسعه نیاز به سرمایه دارند از طریق قرض حمایت میشوند.
این پلتفرم طرح جدید خود را در نیکوکاری کلاب به حمایت از کسبوکارهای خُرد محلی از طریق قرض اختصاص داده است. کمک به توسعه کسبوکارهای پایدار محلی در روستاها، کاهش مهاجرت به کلانشهرها و اشتغالزایی از جمله اهداف اجرای این طرح است. این طرح با همکاری سازمان مردمنهاد «ایفا» انجام میشود.
نحوه مشارکت کاربران در طرح نیکوکاری کلاب
کاربران اسنپ میتوانند بدون پرداخت هیچ مبلغی و تنها با امتیازهای اسنپکلاب خود در این اقدام سهیم باشند. با آغاز این طرح، کیف پولی به نام اسنپ در پلتفرم ایفا ایجاد و به ازای هر ۲ هزار امتیاز اهداشده توسط کاربران در هر بار مشارکت، این کیف پول به مبلغ ۴ هزار تومان از سوی اسنپ شارژ میشود. اعتبار این کیف پول از سوی ایفا به صورت قرض در اختیار کسبوکارهایی قرار میگیرد که طرحهای آن پیشتر توسط ایفا بررسی و تایید شده است. با بازپرداخت این قرضهای خُرد توسط صاحبان کسبوکار چرخه تامین مالی برای دیگر طرحهای کسبوکار محلی ایجاد میشود. اسنپ نیز تلاش میکند تا با نظارت بر نحوه تخصیص قرض از کسبوکارهای بیشتری حمایت کند.
درباره سازمان مردمنهاد ایفا
ایفا یک پلتفرم تامین مالی جمعی از طریق قرض (crowdfunding) است که از سال ۱۳۹۷ شروع به کار کرده و تا کنون در ۱۲ استان و ۲۳۹ روستای کشور بیش از هزار و ۷۰۰ طرح کسبوکار محلی را مورد حمایت قرار داده است. زنبورداری، کشاورزی، باغداری، توسعه سوپرمارکت روستایی و تولید و فروش صنایع دستی نمونههایی از این طرحها هستند. این طرحها با کمک راهنماها و تسهیلگران محلی بررسی و ارزیابی میشوند و در صورت نیاز نظرات کارشناسی برای بهبود آن ارائه میشوند. ایفا علاوه بر تامین سرمایه، با ارائه آموزش و مشاورههای شغلی، مهارت استفاده و بهکارگیری از این سرمایهها را با هدف افزایش اثربخشی و پایداری کسبوکارها برای صاحبان ایده و کسبوکار فراهم میکند. صاحبان کسبوکار بعد از مدت مشخصی این قرض را به کیف پول حامیان در ایفا برمیگردانند تا این مبالغ صرف تامین مالی کسبوکارهای دیگر شوند.