بارش یک متری برف در دیلمان گیلان


بارش یک متری برف در دیلمان گیلان

مدیرکل هواشناسی گیلان بارش برف در استان را بین ۳۰ تا ۵۰ میلی‌متر اعلام کرد و گفت: بیشترین بارش برف در استان مربوط به ارتفاعات لاریخانی در دیلمان با بالای یک متر برف بوده است.

آفتاب‌‌نیوز :

محمد دادرس مدیرکل هواشناسی گیلان امشب با اشاره به بیشترین میزان بارش‌های باران، اظهار کرد: بیشترین میزان بارش باران در استان با ۱۲۰ میلیمتر باران مربوط به املش و بعد از آن مربوط به لاهیجان و بندرانزلی بوده است.

وی با اشاره به میزان بارش برف در استان نیز افزود: میزان متوسط بارش در استان گیلان بین ۳۰ تا ۵۰ میلی‌متر بوده است.

مدیرکل هواشناسی گیلان بیشترین بارش برف در استان را ارتفاعات لاریخانی بین سیاهکل به دیلمان با بالای یک متر برف عنوان کرد.

دادرس با اشاره به وضعیت فعلی جوی در استان، افزود: در حال حاضر، آستارا نیمه ابری، بارش برف در تالش، رضوانشهر و کیاشهر متوقف و به تدریج سامانه بارشی از استان خارج می‌شود.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
فیلم/ویدیوی تجاوز گروهی به دختر دانشجو در یاسوج