تهدید حریم خصوصی یا کارایی؟ بازگشت Recall ویندوز با همان مشکلات!

منبع خبر / فناوری / 2 روز پیش

تهدید حریم خصوصی یا کارایی؟ بازگشت Recall ویندوز با همان مشکلات!

قابلیت جنجالی Recall در ویندوز، که پیش‌تر به دلیل نقض حریم خصوصی غیرفعال شده بود، حالا با بهبودهایی بازگشته است. مایکروسافت مدعی است که تصاویر رمزگذاری شده و اطلاعات حساس فیلتر می‌شوند، اما آزمایش‌ها نشان داده‌اند که این ویژگی همچنان ممکن است از...

قابلیت جنجالی Recall در ویندوز، که پیش‌تر به دلیل نقض حریم خصوصی غیرفعال شده بود، حالا با بهبودهایی بازگشته است. مایکروسافت مدعی است که تصاویر رمزگذاری شده و اطلاعات حساس فیلتر می‌شوند، اما آزمایش‌ها نشان داده‌اند که این ویژگی همچنان ممکن است از داده‌های حساس کاربران اسکرین‌شات تهیه کند.

قابلیت Recall در سیستم‌عامل ویندوز یکی از مواردی بود که سروصدای زیادی به وجود آورد و باعث شده تا متخصصان مایکروسافت ضمن عذرخواهی از کاربران، این قابلیت را برای تغییر اساسی از ویندوز حذف کنند.

تکرار همان مشکلات در قابلیت Recall در سیستم‌عامل ویندوز

در ماه ژوئن اعلام شد که این قابلیت (که به صورت آزمایشی در اختیار برخی کاربران قرار گرفته بود)، با تصویر برداری از اطلاعات شخصی باعث ایجاد نگرانی‌های امنیتی و نقض حریم خصوصی می‌شود. بر همین اساس، مایکروسافت به طور موقت آن را غیر فعال کرد.

بازگشت تهدید حریم خصوصی Recall با همان مشکلات

به گزارش tomshardware، حالا که نسخه جدید Recall بازگشته، مایکروسافت مدعی شده که در نسخه جدید تصاویر ثبت شده رمزگذاری می‌شوند. علاوه بر این، گزینه فیلتر کردن اطلاعات حساس (Filter sensitive information) به طور پیش‌فرض در تنظیمات ویندوز فعال است. زمانی که این گزینه فعال باشد، قابلیت Recall نمی‌تواند از وب‌سایت یا اپلیکیشن‌های حساس مانند نرم‌افزارهای بانکی که در آن‌ها شماره حساب و اطلاعات خصوصی وجود دارد، تصویری را به ثبت برساند.

با این وجود، به نظر می‌رسد که حتی فعال‌سازی این گزینه و تغییرات ایجاد شده توسط مایکروسافت چاره‌ساز نبوده و Recall همچنان یک خطر برای امنیت و حریم خصوصی کاربران توصیف می‌شود.

تکرار همان مشکلات در قابلیت Recall در سیستم‌عامل ویندوز

در آزمایش‌های صورت گرفته مشخص شد که Recall حتی پس از فعال‌سازی گزینه فوق، از اطلاعات حساس تصویر برداری کرده است. در این آزمایش، یک نام کاربردی و رمز عبور به همراه شماره کارت اعتباری کاربر در اپلیکیشن Notepad نوشته شد و برخلاف ادعاهای مایکروسافت، Recall از آن‌ها با دقت کامل اسکرین‌شات تهیه کرد.

این آزمایش در چند حالت دیگر از جمله مرورگرهای اینترنتی تست شد و نتایج همچنان یکسان بودند.

البته گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که Recall در برخی موارد مانند هنگام استفاده از درگاه پرداخت فروشگاه‌های معتبر اینترنتی به درستی عمل کرده و هوش مصنوعی آن بدون مشکل از ثبت اطلاعات حساس صرف نظر کرده است.

این گزارش‌ها در اختیار مایکروسافت قرار گرفته و این غول نرم‌افزاری مدعی شده که Recall به مرور زمان در فیلتر کردن اطلاعات حساس بهتر خواهد شد.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

پیوند هوش مصنوعی و کوانتوم