خواص طالبی را بهتر بشناسید
طالبی میوهای شیرین و آبدار از خانواده صیفیجات بوده و سرشار از ویتامین C و A است.
طالبی یکی از صیفیجات محبوب در میان ایرانیها است که مصرف بالایی دارد، طعم شیرین طالبی باعث شده تا طرفداران زیادی داشته باشد؛ طالبی سرشار از ویتامین C و A است که با تحریک گلبولهای سفید خون در بدن، سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد و باعث ریشه کن کردن عفونت در بدن میشود؛ همچنین طالبی خواص فراوانی دارد که در ادامه مطلب به این موضوع میپردازیم:
جوان سازی پوست صورت
طالبی حاوی مقادیر بالایی ویتامینهای A و C است که از چروک پوست جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست صورت میشود.
مرطوب کننده طبیعی پوست
طالبی با آبرسانی به پوست صورت به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل میکند.
تقویت و افزایش رشد مو
بتا کاروتن و ویتامین A موجود در طالبی باعث تقویت و افزایش رشد مو میشود.
درمان ریزش مو
کمبود ویتامینهای B یکی از علل اصلی ریزش مو هستند، طالبی حاوی مقادیر بالایی انواع ویتامینهای B از جمله فولیک اسید است که برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.
سرماخوردگی
مقادیر بالای ویتامین C یا آسکوربیک اسید موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید است.
دیابت و قند خون
طالبی تولید انسولین را در بدن تنظیم میکند و قند خون بالا در افراد مبتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد.
طالبی با وجود طعم شیرین میزان گلوکز بسیار پایینی دارد و خطر ابتلا به دیابت و افزایش قند خون در افراد دیابتی را کاهش میدهد.
یبوست و اسهال
طالبی حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر محلول و نامحلول است که به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست و اسهال مفیداست.
قلب
فیبر محلول موجود در میوه طالبی باعث کاهش کلسترول بالای خون میشود و به همین دلیل برای حفظ سلامت قلب، جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و سکته قلبی مفید است.
چشم
لوتئین، زاکسانتین، بتا کاروتنها و ویتامین A موجود در طالبی باعث تقویت بینایی شده و خطر دژنراسیون ماکولا و عفونت چشمی را کاهش میدهد.
سرطان
ویتامین C موجود در طالبی در واقع یک آنتی اکسیدان قوی است که بدن شما را در مقابل آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکند و برای پیشگیری و درمان انواع سرطان مفید میباشد.