سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا؛ از کارمن و دراگون تا اوایا و نورا

منبع خبر / خودرو / 12 ساعت پیش

سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا؛ از کارمن و دراگون تا اوایا و نورا

اگر می‌خواهید با سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا آشنا شوید این مقاله را مطالعه بفرمایید. همه ما می‌دانیم که پرفورمنس خودروهای درون‌سوز با مدل‌های برقی قابل‌رقابت نیست. شتاب گیری آنی خودروهای برقی بزرگ‌ترین مزیت آن‌ها به شمار می‌رود و حتی مدل‌های...

اگر می‌خواهید با سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا آشنا شوید این مقاله را مطالعه بفرمایید.


همه ما می‌دانیم که پرفورمنس خودروهای درون‌سوز با مدل‌های برقی قابل‌رقابت نیست. شتاب گیری آنی خودروهای برقی بزرگ‌ترین مزیت آن‌ها به شمار می‌رود و حتی مدل‌های ارزان‌قیمت نیز می‌توانند از نظر صفر تا صد بهتر از نمونه‌های درون‌سوز هم رده عمل کنند. برخی خودروسازان همچون رولزرویس شتاب گیری محصولات برقی خود را برای سواری نرم‌تر محدود کرده‌اند اما سایر برندها به رانندگان اجازه می‌دهند قدرت موتورهای برقی را با جان و دل حس کنند. با اینکه شتاب گیری در خط مستقیم همیشه به معنی حداکثر سرعت بسیار خوب نیست اما چندین خودروی برقی وجود دارند که این کار را به نحو احسن انجام می‌دهند. در ادامه سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا از نظر حداکثر سرعت را خدمت شما عزیزان معرفی خواهیم کرد. برخی از این مدل‌ها قبلاً راهی خط تولید شده‌اند و برخی نیز به زودی تولید خواهند شد هرچند همه آن‌ها از دسترس خریداران متوسط خارج هستند.

سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا

هیسپانو سوئیزا کارمن

حداکثر سرعت: ۲۸۹.۶ کیلومتر در ساعت

اکثر سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا هایپرکارهایی با قیمت‌های هفت‌رقمی هستند. هیسپانو سوئیزا کارمن یکی از همین محصولات است که قیمتش به حدود ۱.۷۳ میلیون دلار می‌رسد. این برند حداکثر ۱۹ دستگاه از خودروی موردبحث را تولید می‌کند که ۵ نمونه از آن‌ها جزو نمونه‌های خاص بولون هستند. با قدرت فراتر از ۱۰۰۰ اسب بخار، کارن در کمتر از ۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد و حداکثر سرعتش نیز حدود ۲۹۰ کیلومتر در ساعت است. جدیدترین نسخه خودروی موردبحث که ساگررا نام دارد در گوودوود ۲۰۲۴ حضور یافت. این مدل صفر تا صد ۲.۶ ثانیه‌ای دارد هرچند سقف سرعتش اعلام نشده است.

دراکو دراگون

حداکثر سرعت: ۳۲۱.۸ کیلومتر در ساعت

چندین شاسی‌بلند برقی پرقدرت و گران‌قیمت راهی بازار شده و یا به زودی در دسترس خریداران قرار خواهند گرفت اما دراکو دراگون شبیه هیچ‌کدام از آن‌ها نیست. این خودرو که سال ۲۰۲۲ معرفی شده از ۴ موتور برقی با قدرت ۲۰۰۰ اسب بخار استفاده می‌کند و در ۱.۹ ثانیه از سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت می‌رسد. دراکو می‌گوید خودروی موردبحث حداکثر سرعت فراتر از ۳۲۱ کیلومتر در ساعت دارد هرچند جزئیات دقیق آن در دسترس نیست. دراکو برندی ناشناخته است چراکه هنوز خودرویی تولید نکرده ولی مؤسس کمپانی در مصاحبه با رسانه‌ها تائید کرده به دنبال آغاز تولید دراگون در سال ۲۰۲۶ با قیمت ۲۹۰ هزار دلاری است.

مازراتی گرن توریسمو فولگور

حداکثر سرعت: ۳۲۵ کیلومتر در ساعت

نسل فعلی گرن توریسمو به دو صورت بنزینی و برقی عرضه می‌شود و نسخه برقی با پسوند فولگور در بازار حضور دارد. سقف سرعت این خودرو ۳۲۵ کیلومتر در ساعت است و کارشناسان می‌گویند گرن توریسمو فولگور خودرویی عالی برای رانندگان خواهد بود. این خودرو انتخابی بهتر برای شتاب گیری خالص است درحالی‌که مدل بنزینی در هندلینگ می‌درخشد. نکته دیگر اینکه طراحی ظاهری این خودرو بهتر از اکثر مدل‌های برقی و پرفورمنس لیست سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا است.

تسلا مدل S پلد

حداکثر سرعت: ۳۲۶.۶ کیلومتر در ساعت

شاید سبد محصولات تسلا قدیمی شده باشند اما استعدادهای مدل‌های فعلی را نباید نادیده گرفت. مدل S پلد محصولی بسیار استثنایی و سریع است و سقف سرعت فراتر از ۳۲۶ کیلومتر در ساعت نیز این موضوع را نشان می‌دهد. هیچ خودروی تولیدی دیگر با چنین قیمتی نمی‌تواند به پرفورمنس تسلا نزدیک شود. این خودرو همچنین از تجهیزات متنوع تسلا به همراه شبکه سوپرشارژر سطح بالای این برند سود می‌برد. البته مشکلاتی همچون کیفیت ساخت نیز وجود دارند که شاید با توجه به قابلیت‌های این خودرو بتوان آن‌ها را نادیده گرفت.

لوسید ایر سافایر

حداکثر سرعت: ۳۲۹.۹ کیلومتر در ساعت

لوکس‌ترین، قوی‌ترین و گران‌ترین نسخه از سدان لوسید ایر در هر زمینه‌ای می‌درخشد. حداکثر سرعت این خودرو برای بسیاری از مالکان بی استفاده باقی خواهد ماند هرچند نشستن پشت فرمان خودرویی با چنین قابلیت‌هایی لذت خاص خود را دارد. لوسید ایر در عین داشتن پرفورمنس فوق‌العاده گزینه‌ای عالی برای استفاده روزمره است و ویژگی‌های لوکس زیادی را نیز فراهم می‌سازد. قیمت خودرو ۲۵۰ هزار دلار بوده که اگرچه در مقایسه با دیگر گزینه‌های لیست سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا خیلی به چشم نمی‌آید اما برای بسیاری از خریداران غیر قابل دسترس است.

استرما فولمینا

حداکثر سرعت: ۳۴۹.۲ کیلومتر در ساعت

خبر تولید این خودرو در سال ۲۰۲۳ اعلام شد تا فولمینا یکی دیگر از اعضای کلوپ سریع‌ترین خودروهای برقی دنیا باشد. با وجود قدرت بیش از ۲۰۰۰ اسب بخار و صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت حدود ۲ ثانیه‌ای، فولمینا قول پرفورمنسی خیره کننده را داده است. ظاهراً این خودرو در مراحل اولیه توسعه قرار دارد هرچند خریداران علاقه‌مند می‌توانند آن را با پیش‌پرداخت ۵ هزار دلاری سفارش دهند. قیمت کلی خودرو نیز حدود ۲.۵۵ میلیون دلار خواهد بود. تنها ۶۱ دستگاه از فولمینا تولید خواهد شد.

لوتوس اوایا

حداکثر سرعت: ۳۵۰.۸ کیلومتر در ساعت

به تعویق افتادن فرایند تولید هایپرکارهای تولید محدود امری رایج است و لوتوس اوایا مثال بارز این امر به شمار می‌رود چراکه بریتانیایی‌ها در ابتدا ادعا کرده بودند اولین نسخه این خودرو اواخر سال ۲۰۲۰ به دست مشتری خواهد رسید اما این امر به تازگی محقق شده است. لوتوس دلیل این تأخیر را مشکلات ناشی از همه‌گیری کرونا ذکر کرده است. با این وجود هم‌اکنون تحویل اوایا به مشتریان انجام می‌شود و بنابراین آن‌ها می‌توانند از قدرت ۲۰۰۰ اسب بخار و سرعت بالاتر از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت اوایا لذت ببرند. در ابتدا قرار بود تنها ۱۳۰ دستگاه از این هایپرکار تولید شوند ولی هنوز تائید نشده که چه تعداد از آن‌ها به فروش رفته‌اند.

دئوس وایون

حداکثر سرعت: ۳۹۹.۱ کیلومتر در ساعت

یک استارت آپ تازه‌کار دیگر که می‌خواهد در دنیای هایپرکارها اعلام حضور کند دئوس است که اولین محصول خود را در سال ۲۰۲۲ رونمایی کرد. قرار است وایون حتی قوی‌تر از لوتوس اوایا باشد و خروجی آن به حدود ۲۲۰۰ اسب بخار برسد. این برند می‌گوید حداکثر سرعت وایون به حدود ۴۰۰ کیلومتر در ساعت خواهد رسید. دئوس برای تولید این خودرو با ایتال دیزاین و شرکت مهندسی پیشرفته ویلیامز همکاری می‌کند. قرار است ۹۹ دستگاه از وایون تولید شوند هرچند مشخص نیست که قبلاً چه تعداد از آن‌ها به فروش رسیده است. این شرکت قیمت محصول خود را حدود ۳.۵ میلیون دلار تعیین کرده است.

آسپارک آول

حداکثر سرعت: ۴۱۳.۶ کیلومتر در ساعت

آول اولین بار در سال ۲۰۱۷ و با قیمت بیش از ۳ میلیون دلار و قدرت تقریباً ۲۰۰۰ اسب بخار معرفی شد. از آن به بعد بود که تولید این خودرو با تأخیرهای متعدد روبرو شد هرچند نهایتاً راهی خط تولید شد و آسپارک نیز گفت فقط ۵۰ دستگاه از آن را تولید خواهد کرد. در حال حاضر یکی از مدل‌های تولیدی در یک نمایندگی ویژه در دوبی حضور دارد و قیمت آن اگرچه مشخص نیست اما گفته می‌شود با بهای حدود ۲.۷ میلیون دلار عرضه می‌شود. صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۱.۷ ثانیه‌ای این خودرو توسط گینس تائید شده است. آول همچنین رکوردهای دیگری همچون سریع‌ترین سرعت متوسط خودروی برقی در ۴۰۰ متر را ثبت نموده است.

ریمک نورا

حداکثر سرعت: ۴۱۵.۲ کیلومتر در ساعت

تک تک اجزای ریمک نِوِرا باورنکردنی هستند. این شرکت با ثبت سرعت ۴۱۵.۲ کیلومتر در ساعت توانسته رکورد سریع‌ترین خودروی برقی تولیدی دنیا را به خود اختصاص دهد. در ابتدا تنها قرار بود ۱۵۰ دستگاه از نورا تولید شود و اخیراً نیز نسخه ارتقا یافته آن با پسوند R معرفی شده تا راهی برای فروش نسخه‌های باقی مانده پیدا شود. نورا R از قدرت ۲۱۰۷ اسب بخار سود می‌برد و صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۱.۷۴ ثانیه‌ای دارد.



عکس پروفایل مخصوص روز زن ،مادر و ولادت حضرت فاطمه (س)