بر این اساس نمادهای ایرانخودرو، سایپا،گروهبهمن،گسترش سرمایهگذاریایرانخودرو، سایپادیزل، پارسخودرو و زامیاد مثبت دنبال شدند و در مقابل نمادهای ایرانخودرودیزل، کرمانخودرو و بهمندیزل منفی خوردند. از سویدیگر روز چهارشنبه در گروه خودرویی طی ۸۱هزار نوبت معاملاتی ۵.۲ میلیارد سهم به ارزش ۲.۰۳۴ میلیارد تومان معامله شد که نسبتبه روز سهشنبه با رشد روبهرو بود. همچنین ارزش روز بازار گروه خودرویی تا پایان معاملات روز چهارشنبه بالغبر ۲۹۳ هزار میلیارد تومان شد.
بورس باز هم مثبت شد
روز چهارشنبه و در خلال معاملات بازار سهام شاخص کل بورس با رشد ۱.۷۳۳واحدی در محدوده دومیلیون و ۸۴۸ هزار واحد قرار گرفت. از سویدیگر، شاخصکل هموزن نیز با نزول ۴.۲۶۲واحدی در محدوده ۸۴۹ هزار واحد ایستاد. در این بازار نیز ۳۷.۱ میلیارد ورقه سهم به ارزش بیشاز ۲۵.۳ هزار میلیارد تومان معامله شد.
شاخص فرابورس نیز با کاهش ۱۴۸ واحدی در محدوده ۲۵ هزار واحدی قرار گرفت. در فرابورس نیز ۱۰.۹ میلیارد ورقه اوراق بهادار به ارزش بیشاز ۱۳.۲هزار میلیارد تومان دادوستد شد. کارشناسان بازار سرمایه معتقدند نمادهای کوچک بورس از رالی رشد فعلی بورس عقب ماندهاند و به زودی رشد خود را آغاز خواهند کرد.
از سویدیگر، در رالی اخیر بازار سهام شاهد رشد شاخصها و قیمتها تا محدودههای مقاومتی ۲میلیون و ۸۵۰ هزار واحد بودیم، همین مقاومت در شاخص هموزن نیز در محدودههای ۸۵۰هزار واحد قرار دارد، بنابراین شاهد تشدید عرضهها در بازار روزهای اخیر بودیم. به اعتقاد فعالان بازار سهام،بورس جای نگرانی خاصی ندارد و نقدینگی سنگینی در بازار چرخش می کند. هر چند فعلا ترجیح این نقدینگی سهام بزرگ و شاخصساز است، اما به نظر می رسد به زودی سهام کوچکتر هم با اقبال مواجه شوند.
روز چهارشنبه شاهد حجمهای تاریخی جدیدی در اکثر سهمهای بزرگ و مهم بازار از جمله ایرانخودرو وسایپا بودیم. با توجه به این مساله، بعد از این حجمها میتوان دو سناریو برای بازار سهام متصور بود، اول اینکه اگر روزهای آتی ارزش معاملات سهام و حق تقدم افت قابل توجهی داشته باشد، احتمالا بورس کمی نیاز به استراحت خواهد داشت. اما اگر ارزش معاملات سهام و حق تقدم طی روزهای آتی هم حوالی ۱۰هزار میلیارد تومان بماند، بازار سهام با شدت و قدرت بیشتری به صعود خود ادامه خواهد داد.