نماینده مجلس: مردم باید کمی تحمل کنند تا شرایط عادی شود
ولی الله بیاتی، عضو کمیسیون شوراها، درباره تجمعات اخیر مخالفان دولت و توهین به دولتمردان گفت: شرایطی که در کشورمان داریم یک شرایط خاصی است، دشمنان ما آمریکا و اسرائیل و آنهایی هستند که نمیتوانند پیشرفت کشور ما را ببینند الان...
ولی الله بیاتی، عضو کمیسیون شوراها، درباره تجمعات اخیر مخالفان دولت و توهین به دولتمردان گفت: شرایطی که در کشورمان داریم یک شرایط خاصی است، دشمنان ما آمریکا و اسرائیل و آنهایی هستند که نمیتوانند پیشرفت کشور ما را ببینند الان به شکلهای مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران توطئه میکنند. برخی از این گروهکها مانند منافقین و افرادی که هیچ موقع همراه مردم نبودهاند به اینها کمک میکنند.
به گزارش ایلنا، وی با اشاره به برگزاری تجمعات در کشور گفت: ما داریم تجمعات را در کشور قانونمند میکنیم. یعنی اگر کسی بخواهد اعتراض صنفی کند یا اگر به عملکرد مسئولی انتقاد داشت بتواند حرف خود را مسالمتآمیز بیان کند. اعتراض هم جزو بدیهیات است. الان ما درخصوص بازنشستگان یکسانسازی را تصویب کردیم و به صورت قانون درآمده است و دولت هم در حال پرداخت علیالحساب است. اما برخی اینها را تحریک میکنند که بیایید جلوی مجلس تجمع کنید. اینها کارهای درستی نیست که ما بخواهیم درباره یکسری مسائلی که شفاف و روشن است، احساسات مردم را تحریک کنیم. حالا در مسیری که تجمعات برگزار میشود اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفتد جمع کردن آن سخت میشود.
این عضو کمیسیون شوراها گفت: بنابراین مردم باید هوشیار باشند که دشمن در حال تلاش است تا در داخل کشورمان ناامنی ایجاد کند البته مردم ما هوشیار هستند. اما اگر برخی از مسائل هم به حق باشد مردم باید کمی تحمل کنند تا این شرایط عادی شود و در یک فضای آرامی مسائل خود را مطرح کنند بالاخره الان این مشکلات ناترازی انرژی و برودت هوا باعث شد که اخیرا برخی از کارخانجات تعطیل شوند برخی از ادارات تعطیل شدند برخی از افراد هم مردم را تحریک میکنند که بیایید اعتراض کنید، اما این اقدامات برای مردم است. اگر حاکمیت به تولید خود ضربه میزند و تولیدات در کارخانجات تعطیل شود برای این است که نمیخواهد گاز در مناطق مسکونی قطع شود مردم هم همراهی کنند تا این شرایط تمام شود.
بیاتی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره بررسی قانون برگزاری تجمعات در کمیسیون شوراها گفت: ما در کمیسیون وظیفه داریم که لایحه مربوط به تجمعات را که در دست بررسی است، زودتر به جمعبندی برسانیم. بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی مردم میتوانند اعتراضات خود را به صورت مسالمتآمیز به اطلاع مسئولان برسانند. ما هم براساس همین اصل داریم این قانون را تصویب میکنیم.
وی ادامه داد: ساختار ما در کشور تعریف شده است مسائل امنیتی مانند فیلترینگ فضای مجازی در اختیار دولت نیست دولت یک عضو از شورای عالی امنیت ملی است این موضوعات بحثهای امنیتی دارد و حتما افرادی که در آنجا نشستهاند و تصمیم میگیرند مصلحت مردم را میخواهند و اینطور نیست که علیه مردم باشند. یک جایی ممکن است موضوعی به ظاهر برای ما پیش پا افتاده باشد، اما وقتی بحثهای امنیتی مطرح میشود باید در شورای عالی امنیت ملی تصمیمگیری شود دولت هم در آنجا عضو است.
این نماینده مجلس گفت: وقتی تصمیمی گرفته میشود باید عوارض آن را در جامعه ببینیم درخصوص رفع فیلتر همه ما میگوییم باید رفع شود، اما اینکه به مصلحت نظام است و یا به امنیت ما آسیب نمیزند را مسئولان مربوطه باید درباره آن تصمیمگیری کنند. یا اینکه ما در مجلس قانونی را تصویب میکنیم وقتی شورای نگهبان آن را رد میکند، شورای نگهبان یکی از ارکان نظام است. حتی ممکن است اختلافی بین شورای نگهبان و مجلس در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شود. اینها همه ارکان نظام هستند. ما باید به رییسجمهور و وزیر ارتباطات فرصت دهیم تا این موضوع حل شود.
وی در خصوص قانون عفاف و حجاب هم تصریح کرد: درخصوص این قانون هم به همین صورت است، ما یک قانون را در مجلس تصویب کردهایم و در دولت هم درخصوص آن موضوعاتی مطرح شده است و الان هم شنیدیم که در شورای عالی امنیت ملی مطرح شده است بنابراین باید منتظر دستور شورای عالی امنیت ملی باشیم. آنها هستند که مسئول امنیت کشور هستند و باید تصمیم بگیرند و مسئولان و مردم نیز باید از آن تبعیت کنند ممکن است صلاح نباشد که برخی از دلایل در محافل عمومی مطرح شود، اما اگر ما علت آن را نمیدانیم دلیل نمیشود که فکر کنیم کاری که انجام میدهند اشتباه است، همه باید به سیستم امنیتی کشور وهر تصمیمی گرفتند، اعتماد کنیم.