سود 200 میلیارد دلاری بازار جهانی «LIB» تا سال 2028

منبع خبر / خودرو / 2 روز پیش

سود 200 میلیارد دلاری بازار جهانی «LIB» تا سال 2028

تمرکز روزافزون دولت‌ها بر انتشار گازهای گلخانه‌ای در محیط‌زیست در اروپا از رشد بازار باتری‌های لیتیوم-یون حمایت کرده است.

کشورهایی مانند آلمان، آرژانتین و فرانسه هدف خود را برای صفر کردن انتشار CO ۲ تا سال ۲۰۵۰ تعیین کرده‌اند. این امر سبب افزایش استفاده از باتری‌های لیتیوم‌-یون در منطقه شده است. در همین راستا کمیسیون اروپا و انجمن شراکت اروپایی درمورد تولید باتری‌، یک مشارکت عمومی و خصوصی را برای تشویق تحقیق در مورد فناوری باتری هوشمند در اروپا راه‌اندازی کرده‌اند.

از سوی‌ دیگر انتظار می‌رود در خاورمیانه و آفریقا شاهد رشد قابل‌توجهی در این رابطه باشیم؛ زیرا توسعه شهری، شهرنشینی و ساخت‌وساز در این نقاط رشد چشمگیر و محسوسی به‌خود گرفته و این مساله نیاز هرچه بیشتر به‌باتری‌های Li-ion در پی استفاده روزافزون از ابزارهای برق صنعتی و ساختمانی را به‌همراه خواهد داشت. درعین حال تقاضای رو ‌به‌رشد برای خودروهای برقی یا HEV نیز به‌سهم خود سبب گسترش بازار باتری لیتیوم-یون در جهان شده است.

افزایش آگاهی در مورد مزایای خودروهای برقی و جهش قیمت بنزین و گازوئیل به‌ویژه در آسیا اقیانوسیه، آمریکای‌شمالی و اروپا، متقاضیان را جذب وسایل نقلیه الکتریکی یا هیبرید کرده است. از سوی ‌دیگر توسعه لوازم الکترونیکی مصرفی منجر به‌افزایش استفاده از باتری‌های لیتیوم-یون شده است.

ناگفته پیداست این مدل باتری‌ها مزایای متعددی مانند ظرفیت انرژی بالا، کاهش آلودگی و افزایش ایمنی دارند.

درعین حال به‌دلیل فروش و استفاده روزافزون از وسایل نقلیه الکترونیکی و همچنین وسایل الکترونیکی مصرفی، شاهد استفاده چشمگیری از این مدل باتری‌ها در آمریکای‌شمالی هستیم.

بر این اساس از نظر جغرافیایی، سهم بازار باتری لیتیوم یون شامل آمریکای‌شمالی، آمریکای لاتین، اروپا، آسیا و اقیانوسیه، خاورمیانه و آفریقاست.

طبق بررسی‌ها، آسیا و اقیانوسیه بر سهم بازار در بازه زمانی پیش‌بینی‌شده تسلط دارد. درعین حال چین و ژاپن بزرگ‌ترین بازارهای خودروهای الکتریکی در جهان هستند و این مدل خودروها به‌طور گسترده‌ای از باتری‌های لیتیوم-یون استفاده می‌کنند. علاوه‌بر این، انتظار می‌رود تقاضای فزآینده برای گوشی‌های هوشمند، لپ‌تاپ و سایر دستگاه‌های الکترونیکی در کشورهای مختلف مانند چین، هند، ژاپن و سنگاپور سبب گسترش بازار این قطعه در منطقه شود.

در سال ۲۰۲۰، اندازه بازار جهانی باتری لیتیوم-یون ۳۶.۹ میلیارددلار بود که در سال ۲۰۲۱ این بازار به‌سود ۴۴.۴۹ میلیارددلاری دست یافت. با توجه به این روند پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۸ سود بازار جهانی این کالای استراتژیک حداقل ‌به ۱۹۳.۱۳ میلیارددلار برسد که نشان‌دهنده CAGR ۲۳.۳ درصدی است.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ریمک نورا رکورددار سرعت در دنده عقب؛ 275 کیلومتر برساعت!