طرز تهیه نان کماج تبریز نرم و پنبه ای در دوشکل ساده و مغزدار به سبک کارگاههای تبریز!
آموزش نان کماج تبریز به سبک کارگاهی ، به همراه نکات و جزئیات. پس در اولین فرصت امتحانش کن .
مواد لازم: مخمر : ۱۵ گرم یا دو قاشق غذاخوری. آب ولرم ۱۰۰ گرم. تخم مرغ 3 عدد. شکر : ۱۷۵ گرم. نمک ۸ گرم یا یک قاشق مرباخوری. وانیل یک قاشق چایخوری. روغن مایع ۱۷۵ گرم. بهبود دهنده یک قاشق چایخوری. آرد: ۷۵۰ گرم. مواد مغزی نان. روغن صاف : ۲۰ گرم. پودر قند ۲۰ گرم. وانیل نوک قاشق. آرد نخودچی ۳۰ گرم. مواد رومی: زرده تخم مرغ یک عدد. نمک : نوک قاشق. وانیل نوک قاشق. شربت بار یک قاشق. رنگ یا زعفران به اندازه لازم
منبع: Elichef