دستور تهیه تارت کیک لذیذ با پودینگ خوشمزه!


دستور تهیه تارت کیک لذیذ با  پودینگ خوشمزه!

دستور کیک تارت پودینگ را حتماً باید امتحان کنید که در هر زمانی که بخواهید و مناسب هر محیطی می توانید آن را درست کنید.

کیکی خوشمزه که نه تنها میهمانان بلکه فرزندانتان نیز آنرا دوست خو اهند داشت این شیرین، آسان و زیبا است. انگار تمام ویژگی ها و زیبایی ها را در خود جمع کرده است .

مواد لازم برای کیک تارت

برای کیک:

۲ عدد تخم مرغ
حدود ۱ و نیم استکان چایخوری شکر
۱ استکان چایخوری روغن
۲,۵ استکان چایخوری آرد
۱ استکان چایخوری شیر
۲ قاشق غذاخوری کاکائو
۱ بسته بیکینگ پودر

برای پودینگ:
۲ لیوان شیر
۳ قاشق غذاخوری آرد (نباید سرپر باشد )
۱ استکان چایخوری شکر
۱ بسته وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره

برای تزیین : سس شکلاتی

آماده سازی؛

۱. تخم مرغ ها و شکر را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا سفید شوند.
۲. روغن و شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۳. کاکائو، بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و برای آخرین بار مخلوط کنید.
۴. خمیر کیک را داخل قالب تارتی که با کره چرب کرده ایم و ارد پاشی کرده ایم، می ریزیم.
۵. قالب کیک خود را تکان می دهیم و دو سه بار روی زمین می زنیم تا یکنواخت پخش شود.

۶. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزیم.

۷. برای پودینگ، آرد، شکر و شیر را در قابلمه بریزید و بپزید تا غلیظ شود.
۸. پودینگ را از روی اجاق برداشته، کره و وانیل را اضافه کرده، هم می زنیم و می گذاریم خنک شود.

۹. کیک خنک شده مون رو از قالب در میاریم و پودینگمون رو وسطش میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.

۱۰. دسرمان را بعد از حداقل ۱ الی ۲ ساعت نگهداری در یخچال با برش دادن سرو می کنیم.
اندازه قالب: ۲۵ سانتی متر

نوش جان




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

با ۱ تکه پیاز / تا یک عمر از شر سوسک و مارمولک راحت شو !