طرز تهیه لاته (لته) پسته در منزل

لاته پسته یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است که از ترکیب قهوه اسپرسو، شیر و طعم پسته تهیه میشود. این نوشیدنی به دلیل طعم خاص و خواص مغذی پسته، طرفداران زیادی دارد.
لته پسته چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟
اگر علاقه مند به آماده کردن انواع نوشیدنی های خوشمزه هستید در این قسمت با طرز تهیه لاته پسته ویژه همراه ما باشید. یک نوشیدنی محبوب کافی شاپی که در این قسمت رسپی آن را مطالعه می کنید.
مواد لازم برای تهیه لاته پسته
- قهوه اسپرسو: ۱ شات
- شیر: ۱ فنجان
- سیروپ پسته: ۲ قاشق غذاخوری (یا خمیر پسته)
- خامه فرم گرفته (اختیاری): به مقدار لازم
- پودر پسته (اختیاری): برای تزیین
طرز تهیه لاته پسته :
ابتدا قهوه اسپرسو را تهیه کنید.
شیر را گرم کنید و با استفاده از دستگاه یا همزن، آن را به خوبی هم بزنید تا کف کند.
در یک لیوان، سیروپ پسته یا خمیر پسته را بریزید.
قهوه اسپرسو را به لیوان اضافه کنید.
شیر کف کرده را به آرامی روی قهوه بریزید.
در صورت تمایل، روی لاته را با خامه فرم گرفته و پودر پسته تزیین کنید.
نکات تکمیلی جهت تهیه لاته پسته
برای تهیه سیروپ پسته میتوانید پسته خام را آسیاب کرده و با شکر و آب مخلوط کنید و بجوشانید تا قوام بیاید.
به جای سیروپ پسته میتوانید از خمیر پسته نیز استفاده کنید.
میزان شیرینی لاته را میتوانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
برای تزیین لاته میتوانید از پودر پسته، خلال پسته یا حتی چند قطعه پسته تازه استفاده کنید.
لاته پسته در کافیشاپها
لاته پسته یکی از نوشیدنیهای محبوب در کافیشاپها است. کافیشاپها معمولا لاته پسته را با استفاده از سیروپ پسته آماده تهیه میکنند. اما برخی از کافیشاپها نیز از پسته تازه برای تهیه این نوشیدنی استفاده میکنند که طعم بسیار بهتری دارد.
لاته پسته در خانه
تهیه لاته پسته در خانه نیز بسیار آسان است و با استفاده از مواد اولیه سادهای که در دسترس دارید، میتوانید این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کنید.
خواص لاته پسته
پسته دارای خواص مغذی بسیاری است. این ماده غذایی حاوی پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مختلفی است که برای سلامتی بدن مفید هستند. لاته پسته نیز به دلیل وجود پسته در آن، میتواند خواص مغذی این ماده غذایی را به بدن برساند.
امیدوارم از تهیه و نوشیدن لاته پسته لذت ببرید!