اگه موهاتون میریزه و خوابتون هم نمی‌بره، این مطلب رو حتماً بخونید!


اگه موهاتون میریزه و خوابتون هم نمی‌بره، این مطلب رو حتماً بخونید!

محقق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نتایج مطالعه بررسی کیفیت زندگی و اضطراب و افسردگی در بیماران مبتلا به بیماری پوستی لیکن پلانوپیلاریس گفت: پیشنهاد می‌کنیم که اختلالات خواب در بیماران مبتلا به لیکن پالنوپیالریس غربالگری شود، زیرا این اختلالات را می‌توان به عنوان نشانه‌های پیش درآمد اختلالات خلقی در نظر گرفت.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر نسترن نمازی دانشیار گروه پوست و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات پوست دانشگاه شهید بهشتی با اشاره نتایج مطالعه پژوهشی باعنوان "بررسی کیفیت زندگی و اضطراب و افسردگی در بیماران مبتلا به بیماری پوستی لیکن پلانوپیلاریس توضیح داد: این مطالعه کاهش کیفیت خواب و کیفیت زندگی پایین‌تر را در بیماران مبتلا به لیکن پلانوپیلاریس در مقایسه با جمعیت سالم نشان داد.

وی ادامه داد: در این مطالعات مقایسه‌ای در بیمارستان‌های لقمان و شهدای تجریش پرسشنامه‌هایی طراحی و بررسی شد.

وی با بیان اینکه این مطالعات برای بازه زمانی سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ انجام شده ادامه داد: کیفیت خواب بیماران مبتلا به لیکن پالنوپیالریس در این مطالعات بررسی شد.

دکتر نمازی توضیح داد: تعیین پیامدهای مختلف لیکن پالنوپیالریس برای بهبود استراتژی‌های مراقبت از بیمارمهم است، چرا که هدف از این مطالعه بررسی کیفیت خواب مبتلایان به این بیماری است.

وی اضافه کرد: در این تحقیق ۵۸بیمار مبتلا به لیکن پالنوپیالریس در مقابل تعداد مساوی از افراد سالم همسان با سن و جنس وارد مطالعه شدند و شاخص کیفیت خواب پیتسبورگ برای ارزیابی اختلال خواب در همه شرکت کنندگان استفاده شد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه به نتایج این بررسی اشاره کرد و گفت: مطالعات نشان داد که اختلالات خواب در بیماران مبتلا به لیکن پالنوپیالریس غربالگری شود، زیرا این اختلالات را می‌توان به عنوان نشانه‌های پیش درآمد اختلالات خلقی در نظر گرفت. ضمن اینکه این مطالعه کاهش کیفیت خواب و کیفیت زندگی پایین‌تررا در بیماران مبتلا به لیکن پلانوپیلاریس در مقایسه با جمعیت سالم نشان داد.



منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تراژدی در ایلام؛ پدر خانواده، همسر و دو پسرش را به قتل رساند و خودکشی کرد