آیا هیأت حاکمه اوکراین به آتش بس تن می دهد؟


آیا هیأت حاکمه اوکراین به آتش بس تن می دهد؟

در اجلاس اخیر روسیه و ایالات متحده آمریکا توافق بر آن شد که یک سری عملیات به صورت مؤقت متوقف شود تا زمینه ای شود برای آتش بس دائم.

البته به نظر می رسد روسیه به این دلیل با این موضوع موافقت کرد تا حسن نیت خود را نشان دهد و نشان دهد که چه طرفی دنبال صلح می باشد.
علیرغم اینکه طرف واقعی جنگ در سمت مقابل ایالات متحده و ناتو هستند و نه اوکراین توقع بر این است که این توافق نتیجه بخش باشد.
اما به نظر می رسد امروزه در جبهه ناتو اختلافات شدیدی بروز کرده و اعضای ناتو دیگر آمریکا را به عنوان رهبر خود قبول ندارند و این احتمال دارد که تصمیمات آمریکا را بخواهند زیر پا بگذارند.
اگر هم چنین باشد احتمالا آنها مافیای حاکم بر اوکراین را مجاب خواهند کرد تا این توافق را به هم بزند.
شاید برخی انتقاد داشته باشند چرا از عبارت "مافیای حاکم" استفاده می کنم، دلیل اش پر واضح است چون امروزه در اوکراین نه دولت قانونی ای وجود دارد و نه حتی مجلس، زلنسکی وقتی متوجه شد اگر انتخاباتی در این کشور برگزار شود قطعا وی و اطرافیانش همه شکست خواهند خورد از راه اندازی انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری خودداری کرد تا کشور دیگر نه پارلمان قانونی داشته باشد نه رئیس جمهوری قانونی.
همه آنهایی که ناظر بر امور اوکراین هستند هم به خوبی می دانند که زلنسکی توسط ایگور کولومویسکی که رئیس مافیای اوکراین است و یک یهودی اوکراینی - قبرص - اسرائیل است در اوکراین به قدرت رسیده و هانتر بایدن پسر بایدن، رئیس جمهوری سابق آمریکا، عضو این مافیا بوده.
طبق بر آوردها که ترامپ هم حدود یک ماه پیش به استناد گزارش مجامع اطلاعاتی آمریکا به آن اشاره کرد، اگر در اوکراین انتخابات برگزار شود زلنسکی و باند اش نهایتا بتوانند سه تا چهار درصد آرا را به دست آورند و اکثریت مردم اوکراین امروزه به شدت مخالف زلنسکی و باند او هستند.
آنچه که مسلم است این می باشد که اگر زلنسکی توافق مد نظر ترامپ برای اعطای منابع معدنی اوکراین به آمریکا را امضا کند همان چهار درصد را نیز از دست می دهد.
حال برویم سراغ توافق روسیه و آمریکا.
طبق توافق فهرست تأسیسات روسیه و اوکراین که بین طرف‌های روسی و آمریکایی توافق شده تا عملیات بر علیه آنها تحت تعلیق موقت حملات به سیستم انرژی قرار گیرد به شرح ذیل می باشد:
۱ - پالایشگاه‌های نفت.
۲ - خطوط لوله نفت و گاز و تأسیسات ذخیره سازی، از جمله ایستگاه های پمپاژ.
۳ - زیرساخت های تولید و انتقال برق از جمله نیروگاه ها، پست ها، ترانسفورماتورها و توزیع کنندگان.
۴ - نیروگاه های هسته ای.
۵ - سدهای برق آبی.
مهلت موقت به مدت ۳۰ روز از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ اعتبار دارد و با توافق دوجانبه قابل تمدید است.
در صورت نقض مهلت قانونی توسط یکی از طرفین، طرف دیگر حق دارد خود را از تعهدات رعایت آن مبرا بداند.
حال باید منتظر ماند و دید آیا هیات حاکمه اوکراین به امضای آمریکا احترام خواهد گذاشت یا اینکه آن را نقض خواهد کرد.
بدیهی است در صورتی که مافیای حاکم بر اوکراین به این توافق احترام نگذارد روسیه حق خواهد داشت همه ریز ساخت های انرژی اوکراین را هدف قرار دهد و اوکراین هیچ حق اعتراضی نخواهد داشت.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس مهناز افشار در آغوش برزو ارجمند ! / آقای بازیگر برره قید ایران را زده است !