واکنش ایران به ادعاها درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای


واکنش ایران به ادعاها درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امورخارجه در مورد اظهارات گاه و بیگاه «کایا کالاس» مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا علیه ایران و "تهدید" خواندن ایران در جریان سفر اخیرش به فلسطین اشغالی و حین دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی،...

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امورخارجه در مورد اظهارات گاه و بیگاه «کایا کالاس» مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا علیه ایران و "تهدید" خواندن ایران در جریان سفر اخیرش به فلسطین اشغالی و حین دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی، گفت: حرف‌های بی‌مبنا، اظهارات فاقد منطق و ادعاهای ریاکارانه سه‌گانه‌ای هستند که نمی‌توان اعتباری برای آنها قائل شد.

به گزارش مهر، بقائی افزود: خانم کالاس اگر واقعا دغدغه ثبات و امنیت در منطقه را داشت باید به نسل‌کشی در غزه و تجاوزات مکرر این رژیم علیه لبنان و سوریه و اشغال نظامی سرزمین‌های این دو کشور می‌پرداخت.

سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: خانم کالاس بر خلاف اسلافش که سعی داشتند در بیان مواضع اتحادیه اروپا، نیم‌نگاهی هم به اصول و مبانی حقوق بین‌الملل داشته باشند، بی‌محابا حرف‌هایی می‌زند که حتی اگر ناشی از کم‌تجربگی باشد از نگاه هر ناظر بی‌طرفی باعث مخدوش‌شدن بیشتر وجهه و اعتبار اروپا می‌شود.

گفتنی است، کایا کالاس روز ۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ در جریان سفر به فلسطین اشغالی در جمع خبرنگاران ادعا کرد: ما درباره ایران، توافق داریم که این کشور تهدیدی بزرگ برای منطقه و ثبات جهانی به شمار می‌رود. ایران همچنین با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، بر این تهدید افزوده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه با چشم‌پوشی از زرادخانه‌های مملو از تسلیحات اتمی رژیم صهیونیستی مدعی شد: هرگز نباید اجازه داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد یا آن را بسازد. اتحادیه اروپا از همه تلاش‌های دیپلماتیک در این زمینه حمایت می‌کند.

لازم به ذکر است که اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیشتر نیز در پاسخ به این قبیل ادعاهای کایا کالاس گفته بود: اتحادیه اروپا به یاد داشته باشد که اراده و استقلال لازم را برای حفظ توافقی که خود از بانیان آن بود، نشان نداد و با خروج آمریکا از برجام، عملا از عهده ایفای تعهداتش برنیامد. اگر اتحادیه اروپا خواهان ایفای نقشی اثرگذار و سازنده در عرصه بین‌المللی است، باید رویکردی واقع‌بینانه و مبتنی بر عدالت و احترام به حقوق دیگر ملت‌ها و رعایت اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل اتخاذ کند.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
یک نامه ادعایی و احتمالی و پشت پرده پازل فکری ترامپ؛ چرا رئیس جمهور آمریکا نامه نوشت؟