حسین زاده، معاون پزشکیان: «نه به تصادف» صرفا یک کمپین نباشد

عبدالکریم حسین زاده با یادآوری اینکه دولت بایستی کمپین نه به تصادف را در چارچوب اجرایی و اهداف مشخص تسری بدهد متذکر شد: با پنهان کردم ایرادات دردی از کشور درمان نمیشود. ما از لحاظ تصادفات آمار بالایی داریم. خطای انسانی بخشی...
عبدالکریم حسین زاده با یادآوری اینکه دولت بایستی کمپین نه به تصادف را در چارچوب اجرایی و اهداف مشخص تسری بدهد متذکر شد: با پنهان کردم ایرادات دردی از کشور درمان نمیشود. ما از لحاظ تصادفات آمار بالایی داریم. خطای انسانی بخشی از داستان سوانح جادهای است بلکه باید در تولید خودرو، واردات خودرو، ایمن سازی جادهای و قوانین بازنگری کنیم.
وی در جلسه ستاد نوروزی جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به کمپین نه به تصادف که از سوی وزارت بهداشت و دولت در حال پیگیری است عنوان کرد: تصور ما این است که نه به تصادف، قرار نیست صرفا یک کمپین باشد، بلکه ما باید یک فعالیت استراتژیک و برنامه بلندمدت را ادامه دهیم که در طول پنج سال آینده و برنامه هفتم توسعه، سوانح خودرویی و آمار مرگ ومیر و آسیب دیدگی ناشی از آن به حداقل برسد.
حسین زاده تاکید کرد: ما نیاز به چک لیست ها، همکاری گروهی سازمان ها، آموزش همگانی و تخصصی و طراحی اهداف و برنامههای کوتاه و میان مدت داریم.
باید در پایان این پنج سال مشخص شود با این کمپین چقدر پیشرفت در کاهش تصادفات و آسیبهای جادهای داشتهایم.
معاون رییس جمهور با یادآوری اینکه دولت بایستی این کمپین را در چارچوب اجرایی و اهداف مشخص تسری بدهد متذکر شد: با پنهان کردن ایرادات دردی از کشور درمان نمیشود. ما از لحاظ تصادفات آمار بالایی داریم. خطای انسانی بخشی از داستان سوانح جادهای است بلکه باید در تولید خودرو، واردات خودرو، ایمن سازی جادهای و قوانین بازنگری کنیم.
معاون توسعه روستایی رییس جمهور گفت: آنطور که مشاهده میشود در مناطق محروم و روستایی، آثار سوانح جادهای و تصادفات خودرویی به دلیل عدم دسترسی کافی مردم به امکانات، بسیار وخیمتر و پرهزینهتر است که این مساله، مسؤلیت ما را سنگین میکند.
با این نگاه ما آماده کمک و همکاری با هلال احمر به ویژه در حوزه توانمندسازی استانها و مناطق نیازمند به توسعه هستیم. از نگاه ما هلال احمر میتواند بخشی از پازل کلان توانمندسازی و توسعه در کشور باشد.