آخرش حرف روسیه به کرسی نشست


آخرش حرف روسیه به کرسی نشست

اصلی ترین دلیل وقوع جنگ و کشته شدن ده ها هزار نفر در شرق اروپا اصرار نئونازی های اکراینی برای پیوستن به ناتو و ایجاد تهدید امنیتی بر علیه روسیه بود.

به صورت تاریخی اوکراین مسیر همه حمله های نظامی به روسیه بوده و عضویت آن در ناتو قطعا امنیت روسیه را به خطر می انداخت.
طی سالهای دهه نود میلادی آمریکا و شوروی سابق مذاکرات بسیار طولانی و مفصل با هم داشتند و ایالات متحده تعهد کرده بود که در صورت انحلال پیمان ورشو، ناتو به سمت شرق گسترش پیدا نکند و تهدید امنیتی برای روسیه ایجاد نشود.
اما متاسفانه طبق معمول ایالات متحده پایبند تعهدات خود نماند و در این راستا نئونازی های اروپایی هم بسیار فعالیت کردند تا این توافق را به هم بزنند.
در برخی موارد مانند مثلا ماجرای لهستان روسیه می توانست دندان روی جگر بگذارد اما در ماجرای اوکراین دیگر کارد به استخوان خورده بود و امکان نداشت روسیه بتواند سکوت کند و همه می دانستند که حتی تقاضای اوکراین برای عضویت در ناتو می تواند موجب وقوع جنگ شود.
إصرار نئونازی های اوکراینی بر عضویت اوکراین در ناتو وهمچنین کشتارهایی که بر علیه روس تباران اوکرانی راه انداختند در نهایت موجب آن شد که جنگ در اوکراین شعله ور شود و هزاران نفر جانشان را از دست دهند و امروزه می بینیم که آنها مجبور شده اند که به تعهدات سابق خود در قبال روسیه برگردند.
اخیرا آقای کریل دیمیتریف، مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه و فرستاده ویژه رئیس جمهور این کشور که به آمریکا رفته است، گفت، ایده عدم پیوستن اوکراین به ناتو به طور گسترده از جمله توسط دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده پذیرفته شده است.
اگر همان ابتدا اوکراین وارد مذاکره با روسیه شده بود و خودش تعهد می داد که وارد ناتو نشود شاید می توانست امتیاز های بسیار خوبی را دریافت کند و همکاری اش با روسیه به نفع اوکراین می بود و این جنگ خانمانسوز راه نمی افتاد.
امروز اوکراین مجبور است در شرایطی وارد مذاکره با روسیه شود که موضع ضعیف تری نسبت به قبل دارد و مجبور خواهد بود امتیازات بسیار زیادی را به روسیه بدهد، بماند امتیازاتی را که ایالات متحده حالا از اوکراین مطالبه می کند.
مضاف بر اینها امروزه اوکراین با بحران مشروعیت حاکمیت خود مواجه است چرا که دوره ریاست جمهوری زلنسکی تمام شده و دوره پارلمان هم همینطور و اوکراین نه رئیس جمهوری مشروع دارد و نه پارلمان و معلوم نیست اگر بخواهد وارد مذاکرات با روسیه شود و حتی به توافقی هم برسد چه کسی قرار است آن توافق را امضا کند که قانونی باشد و فردا روزی مورد سوال مشروعیت قانونی توافق نباشد.
این در حالی است که اگر سه سال پیش این مذاکرات انجام شده بود بسیار بسیار به نفع مردم اوکراین می توانست باشد و آنها مجبور نبودند برای محقق نمودن منافع آمریکا کشور خود را ویران کنند و هزاران نفر کشته شود و در نهایت مجبور شوند هر آنچه منابع طبیعی دارد را دو دستی تحویل ایالات متحده بدهند تا به قول معروف به آنها مشروعیت مذاکره با روسیه را بدهد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
پیدا شدن مارمولک، این‌بار در نان سنگک