
شفقنا- مفتی اعظم، روحانیون، شاهزادگان و شماری از شهروندان عربستان با پسر پادشاه به عنوان ولیعهد جدید این کشور بیعت کردند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از روزنامه اینترنتی «عاجل» عربستان، مراسم بیعت با «محمد بن سلمان»، پسر «سلمان بن عبدالعزیز»، پادشاه سعودی به عنوان ولیعهد جدید این کشور بامداد امروز (پنج شنبه) در کاخ «الصفا» در مکه مکرمه برگزار شد.
بر اساس این گزارش، «عبدالعزیز آل الشیخ»، مفتی اعظم، اعضای هیئت روحانیون ارشد، شماری از شاهزادگان از قبیل برادران و برادرزده های پادشاه سعودی و برخی شهروندان این کشور در مراسم بیعت با ولیعهد جدید و ۳۱ ساله حضور یافتند و با وی بیعت کردند.
در آغاز این مراسم نیز مفتی اعظم و رئیس هیئت روحانیون ارشد عربستان ضمن بیعت با بن سلمان که با موافقت ۳۱ عضو از مجموع ۳۴ عضو هیئت بیعت به عنوان ولیعهد جدید این کشور منصوب شده، بر ضرورت اتحاد و پشتیبانی از پادشاه تاکید کرد.
این در حالی است که پیشتر پادشاه سعودی ضمن درخواست برای بیعت با پسرش به عنوان ولیعهد خود در کاخ الصفا در مکه مکرمه، به امرای دیگر مناطق، استانداران استان های مختلف و روسای مراکز بیعت نیز دستور داده بود به جای وی، از افراد مختلف بیعت بگیرند.


ادعای پایگاه صهیونیستی: هدف از تغییرات اخیر عربستان مقابله با ایران است

رویترز: ایران پاسخ هر اقدام منفی ترامپ و محمد بن سلمان را خواهد داد

تبریک تلفنی ترامپ به ولیعهد جدید عربستان

سعدالله زارعی: قدرت گرفتن محمد بن سلمان چالشهایی درونی و بیرونی را برای عربستان به دنبال دارد

تبریک سران برخی کشورهای عربی به ولیعهد جدید سعودی

