به سراغ من اگر می آیید


چندی قبل مطلبی در روزنامۀ وقایع اتفاقیه در رابطه با دانشگاه علامه طباطبائی انتشار یافت. این مطلب با معرفی گزینه های احتمالی وزارت علوم در دولت دوازدهم آغاز شد و سپس به بهانۀ ابقای یکی از گزینه های مورد نظر – دکتر حسین سلیمی - به ریاست دانشگاه علامه طباطبائی، معطوف به ارزیابی شیوۀ مدیریت ایشان در دانشگاه علامه شد.

صدای ایران؛ لیلا آهار- چندی قبل مطلبی در روزنامۀ وقایع اتفاقیه در رابطه با دانشگاه علامه طباطبائی انتشار یافت. این مطلب با معرفی گزینه های احتمالی وزارت علوم در دولت دوازدهم آغاز شد و سپس به بهانۀ ابقای یکی از گزینه های مورد نظر – دکتر حسین سلیمی - به ریاست دانشگاه علامه طباطبائی، معطوف به ارزیابی شیوۀ مدیریت ایشان در دانشگاه علامه شد. مقالۀ چاپ شده نقدی یک جانبه و به دور از انصاف بر مدیریت چهار سال گذشتۀ دانشگاه علامه داشت. گواه این موضوع حیرت جمع کثیری از خانوادۀ دانشگاه علامه طباطبائی - اعم از کادر علمی، اداری و دانشجویان – نسبت به مطالب مندرج شده بود. روزنامۀ وقایع اتفاقیه نیز خود با اذعان به یک جانبه بودن مطلب چاپ شده با انتشار مقاله ای دیگر گزارش کامل تری از عملکرد دکتر حسین سلیمی در دانشگاه علامه ارائه کرد.

به سراغ من اگر می آیید

با توجه به اینکه اولین مقالۀ چاپ شده در روزنامۀ وقایع اتفاقیه چندین مرتبه از جانب نویسندگان مختلف مورد نقد قرار گرفته است، از این رو، قصد ما در اینجا تکرار مکررات نیست. روی سخن نگارنده به عنوان کسی که دوازده سال در دانشگاه علامه طباطبائی مشغول به تحصیل بوده، خطاب به کسانی است که در آینده قصد نگارش مقالاتی تحلیلی و ارزیابانه در رابطه با دانشگاه علامه طباطبائی - و یا در کل نسبت به هر کدام از دانشگاه های کشور – دارند. دوستان و عزیزان، خود بهتر واقفید که دانشگاه به عنوان جایگاه کسب علم و معرفت ساحتی بس مقدس دارد. بنابراین هنگامی که همت خود را مصروف مطالعۀ آن می کنید - مطابق با شأن دانشگاه - مطالعه ای جامع، مبتنی بر اصول علمی و اخلاق حرفه ای روزنامه نگاری ارائه فرمایید. بیشترین آفت برای فضای دانشگاهی وارد کردن آن در حاشیه هایی است که رنگ و بویی غیر علمی دارند. مسائل حاشیه ای با اهداف آشکار و پنهان بانیان آنها وقت و انرژی دانشگاهیان را درگیر موضوعات بی اهمیت و سخیف می نمایند. دور از انصاف نیست اگر ذکر شود که یکی از مهم ترین دغدغه های مدیریت فعلی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در چهار سال گذشته دور نگه داشتن این دانشگاه از حاشیه های مزبور بوده است.

در خاتمه از زبان دانشگاه علامه طباطبائی از شما نویسندگان، روزنامه¬نگاران و محققان درخواست می دارم که: «به سراغ من اگر می آیید» نیازی نیست نرم و آهسته گام بردارید، بلکه برعکس، محکم و استوار در قالب مطالعه ای جامع، عمیق، مبتنی بر اصول علمی و اخلاق حرفه ای قدم بردارید. اجازه دهید آنچه به نگارش در می آورید به رشد و شکوفایی عرصۀ دانشگاه بیانجامد و ایدۀ آن را بارورتر سازد.



دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ