زندگی اسرار آمیز و شگفت انگیز حلزونهای غول پیکر | فیلم
می لین نئو (Mei Lin Neo) زیست شناس دریایی در رابطه با زندگی حلزونها گفت: حلزونهای غول پیکر در خانه دوستانم مرا با اسمهای مستعار صدا میکنند، مثل “دختر صدفی غولپیکر،” “ملکه صدف،” یا “مادر صدفها.” این به این خاطر است که هر...
ویدئوهایی که دیگران تماشا کرده اند
شکار باورنکردنی ماهی توسط حلزون سمی | فیلم...
زندگی اسرار آمیز و شگفت انگیز حلزونهای غول پ...
مخوف ترین موجود جهان به روایت تصاویر + 8 عکس...
می لین نئو (Mei Lin Neo) زیست شناس دریایی در رابطه با زندگی حلزونها گفت:
حلزونهای غول پیکر
در خانه دوستانم مرا با اسمهای مستعار صدا میکنند، مثل “دختر صدفی غولپیکر،” “ملکه صدف،” یا “مادر صدفها.”
این به این خاطر است که هر وقت میبینمشان، بی وقفه تمام روز درباره صدفهای بزرگ حرف میزنم، هر روز. صدفهای بزرگ این جانوران غولپیکر صدفی رنگارنگ هستند، بزرگترین گونه خود هستند. فقط به این صدف نگاه کنید. بزرگترین مورد ثبت شده ۱٫۴ متر طول و ۲۵۰ کیلوگرم وزن دارد. تقریباً به اندازه سه بچه فیل.
افسانههای جنوب اقیانوس آرام صدف آدمخوار غولآسایی را توصیف میکردند که کف اقیانوس در کمین شناگران از همه جا بیخبر مینشست. در یک داستان غواص پایش را وقتی میخواسته مروارید صدف غولپیکر را بردارد از دست داده است. من فکر کردم، “واقعاً؟” پس از سر کنجکاوی، آزمایشی انجام دادم و از خودم به عنوان طعمه استفاده کردم.
با احتیاط دستم را در دهان صدف گذاشتم و صبر کردم. همم … من هنوز دستم را دارم. مشخص شد که این غولهای آرام برای دفاع از بدن گوشتیشان ترجیح میدهند بیشتر عقب نشینی کنند تا آنکه از من تغذیه کنند. پس بیشتر آن صدفهای قاتل افسانه هستند!
متاسفانه واقعیت این است که ما بزرگترین تهدید برای صدفهای غولپیکر هستیم. در غرب اقیانوس آرام و اقیانوس هند این صدفها غذایی لذیذ هستند و به صورت سنتی به عنوان غذای دریایی شکار میشوند. صیادان مخصوصاً به عضله آدرنال آنها علاقه دارند، همان اندامی که مثل لولایی دو کفه را کنار هم نگه داشته است. فقط به خاطر ماهیچهشان، صدفهای بزرگ بین سالهای ۱۹۶۰ تا ۱۹۸۰ تا مرز انقراض صید شدند. صدف آنها همچنین به عنوان زینت سنتی به صورت زیورآلات به نمایش گذاشته میشوند. در دریای چین جنوبی، صیادان از مسیر خود خارج شدند تا فسیل صدفهای بزرگ را با حفاری در مناطق بزرگ صخرههای مرجانی جمعآوری کنند. اینها بعدها به عنوان “صنایع دستی عاجی” در چین حکاکی و فروخته میشدند. صدفهای بزرگ مرده یا زنده از دست ما در امان نیستند. “فاجعه صدفی!” است.
(۰)