به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، کیان جعفری، افزود: این رویداد برای اولین بار در حوزه بیمه در ایران با حمایت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی و شتابدهنده فارابی به مدت سه روز از تاریخ ۲۶ تا ۲۸ مهر ماه در دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است.
معاون فناوری مرکز رشد و کارآفرینی، هدف از برگزاری این ماراتن را معرفی ظرفیتهای بازار و فناوریهای بیمه به دانشجویان مستعد و کارآفرینان علاقهمند عنوان کرد و افزود: ۳۰ تیم برنامه نویسی از دانشگاه های مختلف سراسر کشور به صورت ۳ تا ۵ نفره در این ماراتن شرکت دارند. اعضای تیمهای شرکت کننده شامل برنامه نویسان سمت سرور و کاربر و طراحان کاربری هستند.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق اظهار داشت: طی این مسابقه، چالشهایی در زمینه بیمه یک هفته قبل از رویداد به تیمها ارائه شد، به صورتی که تیم های شرکت کننده احتیاجی به دانش بیمه ای نداشته و مهارت های فنی تیم ها اولویت دارد؛ در روز پایانی مسابقه تیمها به ارائه ایدههای خود در برابر داوران مسابقه میپردازند.
جعفری، در خصوص معیارهای داوری تصریح کرد: ملاک های داوری رویداد عبارت است از کسب و کار (زیر مجموعه های مدل درآمدی، طراحی ظاهری و کاربری)، فنی (زیر مجموعه های کد تمیز، توسعه و خلاقیت) و همینطور ارتباط با چالش. در پایان داوران پس از ارزیابی و تصمیم گیری سه تیم برتر ماراتن را اعلام کرده و به تیم های اول تا سوم جوایز نقدی تعلق خواهد گرفت.