حشدالشعبی نماد مقاومت مردم عراق در نبرد علیه داعش است


به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، ابراهیم جعفری که در نشست با موضوع «بازنگری شرایط منطقه در قرن 21 » سخنرانی می‌کرد اظهار کرد: حشد الشعبی، در مبارزه با داعش مؤثر بوده و با تصویب مجلس عراق، نقش و مأموریت آن به‌عنوان بخشی از ارتش ملی این کشور، موردپذیرش جامعه عراق قرارگرفته است....

حشدالشعبی نماد مقاومت مردم عراق در نبرد علیه داعش استReviewed by on Dec 6Rating:

به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، ابراهیم جعفری که در نشست با موضوع «بازنگری شرایط منطقه در قرن ۲۱ » سخنرانی می‌کرد اظهار کرد: حشد الشعبی، در مبارزه با داعش مؤثر بوده و با تصویب مجلس عراق، نقش و مأموریت آن به‌عنوان بخشی از ارتش ملی این کشور، موردپذیرش جامعه عراق قرارگرفته است.
وزیر امورخارجه عراق اضافه کرد: رسانه‌های غربی، همان‌گونه که درباره حملات تروریستی داعش، تلاش می‌کردند آن را جنگ سنی با شیعه نمایش دهند، درباره فرقه‌گرایی در عراق و نقش حشدالشعبی نیز گزارش‌های درستی را منتشر نمی‌کنند.
این دیپلمات عراقی تصریح کرد که نیروی حشدالشعبی فراتر از یک مذهب است که برای حاکمیت ملی در عراق می‌جنگد.
جعفری در ادامه سخنان خود، تروریسم را پدیده‌ای جهانی توصیف کرد که دین و ملیت ندارد و افزود: به همین علت، همراه با جان‌فشانی مردم، ارتش، پیشمرگه های کرد عراق، پلیس و نیروهای ضد تروریسم این کشور، بسیاری از نهادها، کشورهای دوست عراق و همسایگان به عراقی‌ها کمک کردند تا داعش نابود شود.
رئیس دستگاه دیپلماسی عراق گفت: تروریست‌هایی از کشورهای آمریکا، انگلیس، شرق آسیا، حاشیه خلیج‌فارس و دیگر کشورها به عراق واردشده بودند و برای داعش که سه استان بزرگ و حدود یک‌چهارم خاک عراق را در دست داشت، می‌جنگیدند.
جعفری نبرد با داعش را «جنگ جهانی» توصیف کرد و افزود: گویی برای نخستین بار، همه جهانیان تلاش می‌کردند تا یک سازمان تروریستی را نابود کنند که می‌تواند الگویی برای رفع دیگر مشکلات کره زمین منظور شود.
وزیر امورخارجه عراق همچنین راه‌اندازی نهادهای مشترک‌المنافع در غرب پس از پایان جنگ جهانی دوم را الگویی مناسب برای خاورمیانه توصیف کرد و خاطرنشان شد: بااینکه اروپایی‌ها اختلافات اساسی با یکدیگر داشتند، با تمرکز بر مشترکاتی همچون نیاز به امنیت و بهبود وضعیت اقتصادی، توانستند صلح را به این قاره بازگردانند و کشورهای خاورمیانه نیز باید به فکر ائتلاف‌ها و اقدامات مشترک باشند و با راه‌اندازی نهادهای منطقه‌ای، به تقویت صلح در خاورمیانه کمک کنند.
به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، این نشست با حضور جمعی از صاحب‌نظران، تحلیل گران سیاسی، اندیشمندان و اصحاب رسانه در دانشگاه رینجس لندن برگزار شد. الیستر برت معاون وزیر امور خارجه انگلیس در امور خاورمیانه و لرد هاول رئیس کمیته روابط بین الملل مجلس اعیان نیز از دیگر سخنرانان این نشست بودند که در رابطه با چالش های قرن معاصر مانند تروریسم، درگیری های نظامی و بی ثباتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
اروپام ** هـ ن *شبس*۱۴۸۸ *انتشار دهنده: بهمن بامداد**


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

رونمایی از سامانه پدافندی 358 برای نخستین‌بار در رزمایش پیامبر اعظم 19