ضرورت توجه به پتانسیل های کشور و فاصله گرفتن از اتکا به نفت دربرنامه ریزی بودجه/ یارانه اقشار مرفه صرف زیرساخت های تولید و اشتغال شود


به گزارش ایران ویج به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین سیدناصر موسوی لارگانی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی ناب نیوز بااشاره به اینکه 19 آذرماه سال جاری روز ارائه بودجه سال 97 است، گفت: درآمد هزینه جزو ملزومات است اما متاسفانه چندین سال است که بودجه کشور ما بودجه...

ضرورت توجه به پتانسیل های کشور و فاصله گرفتن از اتکا به نفت دربرنامه ریزی بودجه/ یارانه اقشار مرفه صرف زیرساخت های تولید و اشتغال شودReviewed by on Dec 7Rating:

به گزارش ایران ویج به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین سیدناصر موسوی لارگانی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی ناب نیوز بااشاره به اینکه ۱۹ آذرماه سال جاری روز ارائه بودجه سال ۹۷ است، گفت: درآمد هزینه جزو ملزومات است اما متاسفانه چندین سال است که بودجه کشور ما بودجه درآمد و هزینه آن هم هزینه های جاری و پرداخت پاداش وحقوق شده است.

بیشتر بودجه کشور صرف مسائل جاری می شود/ کارهای عمرانی تقریبا تعطیل شده است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: متاسفانه کارهای عمرانی ما تقریبا تعطیل است یعنی بیشتر بودجه ها را صرف مسائل جاری می کنیم و آنچه که در بودجه برای مسائل عمرانی دیده می شود، شاید ده درصد است که آن هم نهایتا تخصیص داده نمی شود.

وی با انتقاد از اینکه بودجه های ما طی سال های اخیر بودجه ای نیست که با برنامه ریزی انجام شود وعملیاتی باشد، تصریح کرد: سال هاست مقام معظم رهبری اشاره فرمودند باید از نفت فاصله بگیریم و اگر احیانا لازم است که آن را بفروشیم در میادین مشترک، باید برای آیندگان ما ذخیره شود و برای کارهای توسعه ای مخصوصا در توسعه صنعت دربخش خصوصی استفاده کنیم.

حجت الاسلام المسلمین موسوی لارگانی اذعان داشت: اما شاهدیم که همه ساله وابستگی کشور به نفت بیشتر می شود؛ یکی از سخنان رئیس جمهور در سیستان و بلوچستان این بود سهم دولت را در بودجه از نفت بیشتر بنویسند یا سهم دولت را از صندوق توسعه ملی که پیشنهادش توسط رهبری داده شد برای اینکه آیندگان ماهم از این نفت سهمی داشته باشند چون بالاخره روزی تمام می شود.

ضرورت توجه به پتانسیل ها و ذخایر کشور و فاصله گرفتن از اتکا به نفت دربرنامه ریزی بودجه

وی با اشاره به اینکه این وابستگی ها سبب می شود در امورات دیگر پیشرفت نداشته باشیم و تنها نفت را بفروشیم و هزینه کارهای روزمره و جاری کنیم، ، تاکید کرد: به نظر من باید در تصویب بودجه در مجلس شورای اسلامی و قبل از آن در دولت، دقت نظر بیشتری شود وبااستفاده از پتانسیل های دیگری که داریم و با وجود چهارفصل بودن کشور و معادن و ذخایری که در کشور موجود است، از اتکا به نفت فاصله بگیریم وصادرات غیرنفتی را رونق بدهیم تا کشور از این حالت تک محصولی بودن نجات پیدا کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر بخواهیم مقداری از درآمدها و هزینه های دولت را از راه مالیات کسب کنیم، به مالیات دهندگان فشار را مضاعف نکنیم و باعث تعطیلی شرکت ها و کارخانه هایی که نیمه جانی دارند و خاموشی سوسوی چراغ آنها نشویم.

وی افزود: باید دنبال این باشیم کسانی که فرار مالیاتی دارند، شناسایی کنیم و سراغ آنها برویم ومقداری از درآمدها و هزینه های کشور را از راه مالیات به دست آوریم.

یارانه اقشار مرفه صرف زیرساخت های تولید و اشتغال شود

حجت الاسلام والمسلمین موسوی لارگانی با تاکید براینکه باید در بودجه ریزی به هدفمندی یارانه ها نیز توجه شود، اظهار داشت: باید برای این مبلغ قابل توجهی که ازاین راه به دست می آید، برنامه ریزی بهتری صورت گیرد؛ درحال حاضر سرمایه بسیار زیادی به میزان سالانه ۴۲ هزار میلیارد، یارانه نقدی به مردم داده می شود که هزینه شده و تمام می گردد.

وی با اشاره به اینکه باید یارانه ثروتمندان که درآمد بالایی دارند، قطع شده و صرف زیرساخت ها شود، تشریح کرد: این مبلغ باید در بودجه دیده شود نه اینکه در اختیار دولت قرار دهند چرا که دولت علیرغم اینکه این پول از جیب خود مردم خارج شده و نفت، گاز، آب، برق، بنزین وبرخی خدمات دیگر نسبت به قبل چندین برابر افزایش داشته است اما هنگام پرداخت یارانه بر مردم منت می گذارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر طبق قانون که مصوب شده و باید در بودجه سال ۹۷ تاکید شود، یارانه اقشار و گروه هایی از مردم که استحقاق گرفتن یارانه ندارند، قطع می شود، باید این مبلغ به دولت داده شود تا زیرساخت های اشتغال و تولید فراهم کند نه اینکه برای هزینه های جاری استفاده گردد.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طلاق احمد مهرانفر از همسر جذابش / زنم جنبه معروفیت نداشت ! + عکس