نحوه اطلاع از رجیستری آیفون ( آیفون ۸ – ۸ پلاس – ایکس و… ):همان طور که اطلاع دارید فاز دوم طرح رجیستری گوشیهای موبایل از ۱۴ آذر اجرایی شده است . این طرح که برای مبارزه با قاچاق این محصولات آغاز شده فعلا فقط برای گوشی و تبلتهای اپل اجرا میشود ، رجیستری دیگر برندهای گوشیهای هوشمند از ۴۵ روز دیگر شروع خواهد شد .
در همین راستا اطلاعیهای در سایت وزارت ارتباطات منتشر شده است که به کمک آن در این مطلب روش و نکات لازم قبل از خرید آیفون را به صورت قدم به قدم توضیح خواهیم داد.
چگونه رجیستری آیفون را چک کنیم؟
دوستان عزیز دقت کنید که چک کردن رجیستر بودن گوشی به عهده خریدار (خودتان) میباشد نه فروشنده . تمامی مراحل زیر را با دقت و آرامش کامل انجام دهید :
مرحله ۱ :
قبل از باز کردن جعبه آیفون شناسه ۱۵ رقمی (IMEI) بر روی جعبه دستگاه قابل مشاهده است کافیست آن را به شماره ۷۷۷۷ پیامک کنید و با انتخاب گزینه استعلام اصالت، از اصالت گوشی مطمئن شوید . این کار با استفاده از کد دستوری #۷۷۷۷* نیز قابل انجام است.
مرحله ۲ :
پس از باز کردن جعبه، آیفونتان را روشن کرده و کد دستوری #۶#* را بزنید تا شناسه بین المللی ۱۵ رقمی (IMEI) برایتان نمایش داده شود. سپس با دقت چک کنید تا IMEI نمایش داده شده با IMEIای که روی جعبه دستگاه درج شده کاملا یکسان باشد.
مطلب مرتبط: آموزش مالتیتسکینگ و بستن اجباری نرمافزارها در آیفون X
مرحله ۳ :
حال کد دستوری #۷۷۷۷* را شمارهگیری کرده و عدد مربوط به گزینه فعال سازی را انتخاب کنید. پس از آن شناسه بینالمللی ۱۵ رقمی (IMEI) دستگاه و کد فعال سازی مربوط به دستگاه و شماره سیمکارت دستگاهی را که قصد فعال سازی آن را دارد به ترتیب وارد کنید. پس از تائید اطلاعات وارد شده، پیام موفقیتآمیز بودن فرایند را دریافت خواهید کرد.
مرحله ۴ :
حتماً پس از خرید آیفون، فاکتور رسمی با مهر فروشگاه که شماره شناسه ۱۵ رقمی (IMEI) دستگاه بر روی آن درج شده را از فروشنده دریافت کنید.
نحوه اطلاع از رجیستری آیفون ( آیفون ۸ – ۸ پلاس – ایکس و… )
نحوه اطلاع از رجیستری آیفون ( آیفون ۸ – ۸ پلاس – ایکس و… )
روش های تشخیص آیفون رفرش شده (Refurbished) از آیفون اصلی
نکات مهم :
تمامی پیامکهای مربوط به استعلام گوشی با سرشماره HAMTA ارسال میشود و اگر پیامکی با سرشماره دیگری در پاسخ به کاربر ارسال شود، جعلی بوده و به هیچ وجه قابل استناد نیست.
کاربران باید به این نکته توجه کنند که پس از فعال سازی، تلفن همراه فقط بر روی سیمکارت فعال شده قابلیت استفاده از شبکه را خواهد داشت و در صورتی که دارنده گوشی یا تجهیز بخواهد از سیمکارت دیگری استفاده کند بایستی فرایند انتقال بهرهبردار را طی کند. در غیر اینصورت تلفن همراه بر روی سیمکارت جدید فقط به مدت ۳۰ روز قابل استفاده خواهد بود.
درصورت دریافت پیامک مبنی بر عدم ثبت گوشی، مشترک می بایست از خرید گوشی اجتناب کرده و گوشی را به فروشنده بازگرداند.
مطلب مرتبط: چگونه در اجرای طرح رجیستری موبایل گوشی قاچاق را از غیرقاچاق تشخیص دهیم؟
خریداران پس از خرید گوشی یا تجهیز دارای سیمکارت، درصورت برخورد با هرگونه مشکل و یا شکایت در زمینه استعلام، انتقال مالکیت، هزینه، فعالسازی، جعل در فاکتور و شماره سریال تجهیز و مشکلات گمرکی با سامانه ۱۲۴ سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان و مرکز تماس طرح با شماره ۰۹۶۳۶۶ تماس گرفته و یا به پورتال سازمان تعزیرات به آدرس tazirat۱۳۵.ir مراجعه کنند.
درصورت وجود شکایت با ماهیت فنی شامل دریافت نکردن سرویس از شبکه تلفن همراه علیرغم طی کردن تمام مراحل فعالسازی و دریافت پیامک تائیدیه فعال شدن گوشی تلفن همراه کاربران میتوانند با مرکز تماس طرح به شماره ۰۹۶۳۶۶ تماس بگیرند.
ثبت و فعالسازی گوشی تلفن همراه یا سایر تجهیزات دارای سیمکارت کاملاً رایگان بوده و خریداران نباید بابت آن هیچ هزینهای پرداخت کنند.
گوشی یا تجهیزات دارای سیمکارت که از مبادی قانونی وارد نشده و شناسه IMEI آن ثبت نشده باشد پس از گذشت یکماه قطع شده و به هیچ عنوان در شبکه اپراتورهای کشور قابل استفاده نمیباشد.
بروشور و تراکت اطلاعرسانی و آموزشی درباره نحوه استعلام و فعالسازی در شبکه همراه با گوشی و تجهیزات دارای سیمکارت خریداری شده در تمامی فروشگاههای ارایهکننده این تجهیزات نصب شده است.
گوشی های اپل که در حال حاضر در شبکه اپراتورها فعال هستند درصورت تعویض سیم کارت باید در سامانه همتا فرایند انتقال مالکیت را انجام دهند.
درصورت بروز هرگونه مشکل در مورد غیرقانونی بودن گوشی یا تجهیز، فروشنده میبایست پاسخگو باشد.
همچنین بخوانید:
از کجا بفهمیم که مودم آیفون X متعلق به کدام شرکت است؟
منبع
برای ورود به کانال تلگرام روژان کلیک کنید