مجسمه هایی که خرج 4 نفر را می دهند
خبرگزاری شبستان:کارگرحقوق بگیر بود.تصمیم می گیردبا مهارتی که دارد کارفرما شود.ازکمیته امداد وامی دریافت می کند.یک کارگاه مجسمه سازی راه می اندازد و بردانش که به تهران برای کار آمده بودند به شهرشان باز می گردند و از راه مجسمه سازی در آمدزایی می کنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سی سال دارد. اهل شهرستان سلماس است. نزد پسر عموهایش کار مجمسه سازی می کرد. اوضاع درآمدی خیلی خوب نبود و ماهیانه حقوق دریافت می کرد.
بردار های کوچکش برای کار به پایتخت مهاجرت کرده بودند. آنان نیز در تهران کار مجسمه سازی می کردند. شرایط مالی آنان، مادر را تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در آورده بود.
جلال نیاز به سرمایه داشت تا بتواند کارفرما شود و برای خود و بردارهایش اشتغال زایی کند. چون فرزند مددجو بود، از کمیته امداد درخواست کمک کرد تا با سرمایه حداقلی فرصت ایجاد اشتغال به او بدهند. او معلول هست اما این موضوع محدودیتی برای او ایجاد نکرده است.
کمیته امداد امام خمینی (ره) وام 15 میلیون تومانی اشتغال را به جلال می دهد.جلال به همراه برادرانش در سال ۱۳۹۴ کارگاه مجسمه سازی را راه اندازی می کند. برداران او از تهران به سلماس باز می گردند و چرخ این کارگاه را می چرخانند.
در حال حاضر جلال به همراه 4 برادر خود کارگاه خانوادگی را اداره می کنند و دیگر نیاز نیست بردارها به شهر دیگر برای کار مهاجرت کنند.جلال و بردارانش از طریق فضای مجازی و تبلیغ نمونه کار در شهرستان های مختلف نسبت به فروش مجسمه اقدام می کنند.
او از درآمدی که از طریق کارگاه مجسمه سازی در می آورد بسیار راضی است. از کمیته امداد دوباره درخواست وام دارد تا بتواند برای کارگاهش ابزارهای بیشتری تهیه کند و همچنین افراد دیگر را نیز مشغول کار کند.
کمیته امداد نیز وعده اعطای 100 میلیون تومان وام اشتغال را داده است یعنی به ازای هر برادر 25 میلیون تومان. او امیدوار است بتوانند از کمیته امداد وام دیگری دریافت کنند تا بتوانند کار خود را گسترش دهند.
پایان پیام/260