سرویس سبک زندگی فردا: باسلوق شیرینی سنتی و خوشمزه ایرانی است که در انواع طعمهای مختلف تهیه میشود. به نقل از مشروح اغلب کدبانوهای ایرانی به پخت شیرینیهای خوشمزه و خوش طعم علاقهمند هستند. شیرینیهای ایرانی انواع مختلفی دارند که باسلوق یکی از انواع این نوع شیرینیها است؛ طرز تهیه باسلوق در منزل راحت و آسان است و شما میتوانید این نوع شیرینی را با روشهای مختلف تهیه کنید.
باسلوق ژلهای و باسلوق ساده مغز دار از انواع شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار هستند و کدبانوهای عزیز میتوانند این شیرینیها را برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی در خانه تهیه نمایند و پذیرایی با شکوهی را از مهمانهای خود داشته باشند؛ طرز تهیه باسلوق مشابه طرز تهیه راحت الحلقوم و طرز تهیه مسقطی است.
مواد لازم جهت تهیه باسلوق خانگی
نشاسته گل ۱/۲ پیمانهآب ۲ و ۱/۴ پیمانهشکر ۱ پیمانهپودر ژلاتین ۲ قاشق سوپخوریمغز گردو و پودر نارگیل به میزان لازمگلاب نصف پیمانه
طرز تهیه باسلوق خانگی
۱- ابتدا نشاسته گل را در یک پیمانه آب حل کنید. سپس از الک ریز مواد را رد کنید.
۲- شکر را با یک پیمانه آب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا در آب حل شوند.
۳- در این مرحله دو قاشق سوپخوری پودرژلاتین را بر روی ۱/۴ پیمانه آب سرد بپاشید و روی بخار کتری بنماری کنید.
۴ -آب و شکر را از روی حرارت برداشته و نشاسته حلشده را به آن اضافه نمایید و مجددا به روی حرارت بازگردانید و تا زمانی که بوی خامی نشاسته گرفته شود به هم زدن ادامه دهید.
۵- در این مرحله گلاب را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که مایه غلیظ و شیشهای رنگ شود و از ظرف کمی جدا شود به هم زدن ادامه دهید.
۶- ژلاتین بنماری شده را به مایه اضافه کنید. در صورت تمایل برای اضافه کردن وانیل در این مرحله اقدام نمایید. کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
۷- کف قالب را بوسیله قلممو چرب کنید و با پودرنارگیل سطح قالب را بپوشانید. سپس مواد را درون قالب ریخته و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد بردارید و شروع به گرد کردن آن و غلتاندن در پودرنارگیل نمایید.
۸- در آخر یک عدد مغزگردو روی آن قرار دهید و در ظرف مناسب سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد تهیه باسلوق
باسلوق جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت است.
زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت است.
باسلوق را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.