خواص درمانی دانه و برگ درخت گینکو


خواص درمانی دانه و برگ درخت گینکو

  درخت گینکو که نام دیگرآن « ژینکو » است، درختی دوپایه ای با ارتفاع هفت تا ده متراست. برگ‌های آن پهنِ موج دار و شبیه برگ‌های پرسیاوشان، ولی خیلی بزرگ‌تر از آن است. شکوفه‌‌‏های آن که به رنگ سبزِ روشن است، که معمولا در شب‌های بهار باز می‌شوند. از نظر میوه، درختی پربار است و میوه … The post خواص درمانی دانه و برگ درخت...

+-


خواص درمانی دانه و برگ درخت گینکو

درخت گینکو که نام دیگرآن « ژینکو » است، درختی دوپایه ای با ارتفاع هفت تا ده متراست. برگ‌های آن پهنِ موج دار و شبیه برگ‌های پرسیاوشان، ولی خیلی بزرگ‌تر از آن است. شکوفه‌‌‏های آن که به رنگ سبزِ روشن است، که معمولا در شب‌های بهار باز می‌شوند.

از نظر میوه، درختی پربار است و میوه آن شبیه دانه نیلوفر آبی است که به تعداد زیادی روی شاخه‌‌‏ ظاهر می‌شود و معمولا پس از دوره یخ‌‌‏بندان می‌رسد. این درخت چینی است و از چین به اروپا وارد شده است؛ درحال‌‌‏حاضر در اغلب پارک‌های و خیابان‌‏های‌ اروپا و سایر مناطق معتدل دنیا کاشته و در ایران نیز پرورش داده می‌شود.

خواص درمانی دانه گینکو

دانه آن بیماری‌های پوست را بر طرف می‌کند؛ قابض، مسکن و تصفیه‌‌‏کننده خون است. کمک‌‌‏کننده هاضمه، ضدکرم وضدتب بوده و خاصیت آنتی بیوتیکی دارد.

دانه گینکو برای ریه مفید است. سینه را نرم کرده و سرفه را تسکین می‌دهد، در کنترل آسم نیز موثر است.

ناراحتی‌های کلیه را برطرف می‌سازد و در معالجه سوزاک، کم ادراری و انواع ناراحتی مثانه نقش دارد.

loading...

آن را بو داده و بخورید. ناراحتی هاضمه را برطرف ساخته و در افزایش طول عمر موثر است.

دانه را با قسمت سبز گوشتی میوه گینکو، به مدت یک سال در روغن کُلزا بخیسانید و هر روز یک بار مقداری از آن را بخورید. برای درمان سل بسیار مفید است.

توجه داشته باشید اگر به مقدار زیاد مصرف شود، عوارض نامطلوبی از خود نشان داده و مسمومیت ایجاد می‌‌‏کند که برخی از علایم آن عبارتند از : تشنج، تب بالا، ناراحتی عمومی و نگرانی، استفراغ، اسهال و تورمِ پوست که با قرمزی و خارش همراه است. مخصوصا در بچه‌ها این آثار بیشتر دیده می‌شود.

خواص درمانی برگ کینگو

خوردن عصاره برگ آن، در این زمینه‌‌‏ها نقش کمکی دارد : بازکننده عروق و تسریع گردش خون در شریان‌‌‏ها، رفع لخته خون در رگ‌ها، و رفع عوارض نارسایی گردش خون نظیر سردرد، سرگیجه و ضعف بینایی.

عوارض نامطلوب : تحریک پوست، ایجاد اسهال، آشفتگی واستفراغ.

ضمنا، مصرف آن برای اطفال زیر دو سال، زنان باردار و مادران شیرده مجاز نیست.

برگرفته از کتاب گیاهان دارویی، تألیف احمد حاجی شریفی



10 مورد از خواص درمانی مومیایی (مومنایی)