مقایسه ای بین غذاهای گیاهی و غذاهای حیوانی فرآوری شده و نقش آنها در پیشگیری سرطان
غذاهای کاملا گیاهی
فیبر
آنتی اکسیدان
ضد سرطان
بدون کلسترول
پروتئین کم
سموم کم
فاقد هورمون
غذاهای حیوانی و فرآوری شده
بدون فیبر
بدون آنتی اکسیدان
سرطانزا
کلسترول بالا
پروتئین بالا
سموم بالا
هورمون بالا
وقتی به ستون غذاهای با پایه گیاهی نگاه می کنید می بینید تک تک اقلام با سرطان مبارزه می کند: میزان فیبر، آنتی اکسیدان ها، آنزیم های ضد سرطان، بدون کلسترول، پروتئین کم، سم کم، بدون هورمون. اما از سوی دیگر غذاهای حیوانی و فرآوری شده سرطان را تقویت می کنند. بنابراین کاملا حیاتی است که بر اساس نتایج این تجربیات روی فواید تغییر رژیم غذایی کار کنیم. اکثر افراد می دانند که رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه می تواند مانع از ابتلای آنها به بیشتر سرطان ها شود. اما برای همین افراد سخت است که باور کنند با یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاه می توانند رشد سرطان را بر عکس کنند.