تارت گوشت با فلفل قرمز
در اینجا به یک وعده غذایی با کالری و پروتئین بالا میپردازیم. این تارت گوشت براحتی آماده شده و میتواند منبع غنی از مواد مغذی مورد نیاز بدن شما در این دوران باشد. میتوانید به مقادیر بیشتر آماده کرده و منجمد کنید تا هر موقع حس و حال آشپزی نداشتید براحتی گرم کرده و مصرف کنید.
مواد اولیه لازم برای تهیه تارت گوشت با فلفل قرمز
۱ فنجان آرد، ۶ قاشق چایخوری کره ذوب شده در دمای اتاق، ۲ قاشق چایخوری آب، سفیده تخم مرغ همزده شده، ۴ عدد تخم مرغ، ۱ فنجان شیر ۱% چربی، ۴ تیکه گوشت ورقه ای سرخ شده در ماهی تابه، ۶عدد پیاز خرد شده و کاراملیزه شده یا سرخ شده، ۱ عدد فلفل قرمز خرد شده و سرخ شده در ماهی تابه، ۲ فنجان پنیر چدار خرد شده، نمک و ادویه به میزان لازم.
طرز تهیه تارت گوشت با فلفل قرمز
آرد و کره را با دست مخلوط کرده و ورز داده تا زمانی که خمیر به شکل توپ درآید. آب را اضافه کرده و در صورت لزوم، مقداری کره یا آرد برای به دست آوردن قوام مناسب، اضافه کنید. خمیر را در یک ظرف مخصوص تارت (۲۳سانتی متر یا ۲۹ اینچ) پهن کنید. سفیده تخم مرغ را به آرامی همزده و با قلم مو آشپزی سفیده تخم مرغ را به روی خمیر بمالید. اضافه خمیر را حذف کنید. این ظرف را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر برای پر شدن در مرحله بعد آماده شود.
فر را از قبل روشن کنید و در این فاصله که فر به درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت میرسد، مواد لازم برای پر کردن خمیر را آماده کنید. به این ترتیب که ابتدا تخم مرغ ها را با شیر، نمک و فلفل با همزن مخلوط کنید تا بصورت فوم درآید. ظرف خمیر را از یخچال خارج کرده و درون آن را با گوشت، پیاز و فلفل پر کنید. بعد روی مواد را با پنیر چدار بپوشانید و در آخر مخلوط تخم مرغ و شیر را بیافزایید. حالا تارت گوشت آماده رفتن به داخل فر است ۴۵ دقیقه تا یکساعت بگذارید در فر و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد. پس از سرد شدن، با چاقو تارت را برش داده و با سالاد سبزیجات سرو کنید.
این مقدار مواد اولیه برای ۶ وعده غذایی کافی است.