طرز تهیه کیک پرتغالی
کیک پرتغالی یکی از کیک های خوشمزهس. تو این فصل که پرتغال تازه پیدا میشه از این طرز تهیه کیک پرتغالی استفاده کنین و آب پرتغال طبیعی استفاده کنین. میتونین یه کم کشمش هم تو دستور پخت کیک پرتغالی اضافه کنین. این دستور کیک پرتغالی برای ۸ نفره.
مواد لازم جهت کیک پرتغالی :
آب پرتقال دو سوم لیوان آرد دو و نیم لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر یک و نیم لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری روغن دو سوم لیوان نمک یک هشتم قاشق چایخوری پوست پرتقال به مقدار لازمطرز تهیه کیک پرتغالی :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
روغن و شکر رو تو کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا شکر حل بشه.
تخم مرغ ها رو به نوبت اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه.
یه کم رنده پوست پرتقال اضافه میکنیم.
آرد ، نمک و بکینگ پودر رو باهم مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم.
آرد رو کم کم به مخلوط اضافه میکنید.
آب پرتقال رو تو این فاصله با هربار آرد ریختن اضافه میکنیم و آرام مخلوط میکنیم.
ته قالب رو چرب میکنیم.
مایه کیک رو تو قالب میریزیم.
قالب کیک رو به مدت ۴۵ دقیقه تو فر میذاریم.
بعد از پخت اجازه میدیم کیک خنک بشه و از قالب خارج میکنیم.
روی کیک رو پودر قند میپاشیم ، برش میزنیم و با خامه تزیین میکنیم.