دستور پخت فلافل چغندر
فلافل چغندر زیبا و قرمز رنگه و یه نوع متفاوت از فلافله. اگه گیاهخوار هستین از این دستور پخت فلافل چغندر استفاده کنین. این دستور فلافل چغندر برای ۴ نفره.
مواد لازم فلافل چغندر :
آرد ۶ قاشق غذاخوری نخود خیس خورده ۴ پیمانه پیاز ۱ عدد چغندر رنده شده ۱ پیمانه سیر خرد شده ۲ حبه بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری گشنیز خرد شده یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه زیره سبز ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن برای سرخ کردندستور پخت فلافل چغندر :
نخود رو از شب قبل خیس میدیم.
نخود رو آبکش میکنیم و تو غذاساز میریزیم و نخود رو خرد میکنیم.
بقیه موادی که تو طرز تهیه فلافل چغندر هست رو اضافه میکنیم و با غذا ساز خرد میکنیم اونقدری که صاف و یه دست بشن.
خمیر رو با قالب میزنیم.
فلافل ها رو با فاصله روی سینی میچینیم.
روی هر کدوم از اسکوپهای خمیر یه کم با دست فشار میدیم تا سطحش صاف بشه.
یه تابه رو روی شعله میذاریم و یه کم روغن توش داغ میکنیم.
فلافلها رو به آرامی تو تابه میچینیم.
هر طرف فلافل رو سرخ میکنیم تا آماده بشن.
سطح فلافل چغندر باید ترد و برشته و داخلش باید نرم بشه.
فلافل چغندر رو با هر سسی که دوست دارین سرو کنین.