چگونه با کنترل اسید و قلیا بدن خود را سالم نگاه داریم؟
مواد غذایی قلیایی مانند میوه ها، سبزی ها، مغزها، ماهی ها و مواد معدنی که به عنوان آنتی اکسیدان شناخته می شوند با توجه به اینکه الکترون زیادی دارند، می توانند رادیکال های آزاد را خنثی کنند و برای سلامتی بسیار مفید هستند. به طور کلی رد و بدل الکترون و پروتون، زنده بودن را به ما هدیه می دهد. ما انسان ها نیز با داشتن میلیاردها سلول با سوخت وساز فراوان، مانند باطری هایی با قطب های مثبت و منفی هستیم که همواره در حال رد و بدل کردن الکترون ها و پروتون ها هستند.
در این کتاب بوسیله ی قلیایی شدن به دنبال افزایش ظرفیت باطری خود هستیم. ممکن است این سوال پیش بیاید که آیا نمی شود اسیدی نشویم؟ خیر، تا زمانی که فرآیندهای سوخت و ساز و یا متابولیسم در بدن انجام می گیرد تولید اسید نیز وجود خواهد داشت. هضم مواد غذایی ، تولید انرژی از آن ها، ترمیم سلول های آسیب دیده به کمک این انرژی، ساخت سلول های جدید، به کارگیری هورمون ها، همه ی این موارد از فرآیندهای سوخت و ساز محسوب می شوند. حتی رشد مو و ناخن، فکر کردن و خوابیدن هم یک فرآیند متابولیک است و همه ی این فرآیند ها پسماندی اسیدی در بدن تولید می کنند که باید دفع شوند. به همین دلیل است که نفس می کشیم و ماده ای قلیایی مثل اکسیژن را می گیریم و ماده ای اسیدی مثل دی اکسید کربن را پس می دهیم، به همین خاطر است که آب می نوشیم، عرق می کنیم، مدفوع می کنیم. بدن ناچار است که به طریقی پسماندهای اسیدی حاصل از سوخت و ساز را دفع کند.
چگونه می توان کار بدن را راحت تر کرد؟
کاهش بار اسیدی بدن افزایش ذخایر قلیایی بدنراحت ترین و بزرگترین خدمتی که انسان می تواند برای سلامتی خود انجام دهد همین دو کار است