طرز تهیه کیبه سیب زمینی
کیبه یه نوع غذای لبنانیه که به اشکال مختلف تهیه میشه. این طرز تهیه کیبه سیب زمینی با استفاده از گوشت وسیب زمینیه و بسیار خوشمزهس. دستور کیبه سیب زمینی زیر برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت کیبه سیب زمینی :
سیب زمینی ۶ عدد نمک یک و نیم قاشق چایخوری گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم نان سوخاری ۲ عدد کره ذوب شده ۴ قاشق فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد روغن ۲ قاشق پیاز ۲ عدد قرص عصاره مرغ ۲ عدد بادام پرک تست شده ۲ قاشق فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری پنیر پیتزا به مقدار لازمطرز تهیه کیبه سیب زمینی :
فر رو با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم.
سیب زمینی ها رو میبپزیم.
اونا رو آبکش میکنیم و پوستش رو میگیریم.
با گوشت کوب اونا رو له میکنیم.
سیب زمینی رو با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط میکنیم.
روغن رو تو تابه داغ میکنیم.
پیاز ها رو تفت میدیم.
گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و با پیاز مخلوط میکنیم.
عصاره گوشت رو تو ۲ قاشق آب جوش حل میکنیم و روی گوشت میریزیم.
بادام پرک تست شده و ادویه رو به مواد اضافه میکنیم.
مواد رو یه کم باهم میپزیم تا مخلوط شن.
اونا رو از روی حرارت برمیداریم.
کف یه قالب بزرگ رو با یه کم کره یا روغن چرب میکنیم.
نصف سیب زمینی رو کف اون پهن میکنیم.
مایه گوشت رو روش پهن میکنیم.
یه کم پنیر روی مایه گوشت میریزیم و لایه سیب زمینی رو روی گوشت میریزیم.
۲ قاشق از کره ذوب شده رو روی لایه آخر میمالیم و خرده های نان تست رو روش پخش میکنیم.
۲ قاشق کره باقی ماده رو روی خرده های نان میپاشیم.
قالب رو به مدت ۲۵ دقیقه تو فر میذاریم تا خرده نانهای روی کیبه ترد و طلائی رنگ بشن.