طرز تهیۀ پنکیک پیازچه چینی


طرز تهیۀ پنکیک پیازچه چینی

تنوع‌دادن به برنامۀ غذایی امری مهم و اجتناب‌ناپذیر است. خیلی وقت‌ها درست کردن بعضی غذاها تکراری به نظر می‌رسد، اینجاست که دسترسی داشتن به دستورهای غذایی متنوع می‌تواند بسیار اثربخش باشد. امروز در آشپزخانۀ روزچین قصد داریم طرز تهیۀ یک غذای متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. پنکیک پیازچه چینی معمولاً در سال نوی چینی سرو می‌شود و می‌تواند...

طرز تهیۀ پنکیک پیازچه چینی

تنوع‌دادن به برنامۀ غذایی امری مهم و اجتناب‌ناپذیر است. خیلی وقت‌ها درست کردن بعضی غذاها تکراری به نظر می‌رسد، اینجاست که دسترسی داشتن به دستورهای غذایی متنوع می‌تواند بسیار اثربخش باشد. امروز در آشپزخانۀ روزچین قصد داریم طرز تهیۀ یک غذای متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. پنکیک پیازچه چینی معمولاً در سال نوی چینی سرو می‌شود و می‌تواند گزینۀ مناسبی برای آشپزی در نوروز باشد. در ادامه با روزچین همراه باشید و طرز تهۀ پنکیک پیازچه را ببینید.

مواد لازم برای تهیۀ پنکیک پیازچه

پیازچه کاملاً سبز: یک دسته
آرد چندمنظوره: دو پیمانه
نمک کوشر: یک‌و‌نیم قاشق چای‌خوری
آب گرم: سه‌چهارم پیمانه
روغن سبزیجات: سه قاشق سوپ‌خوری
روغن کنجد: دو قاشق چای‌خوری

طرز تهیۀ پنکیک پیازچۀ چینی

برای تهیۀ پنکیک پیازچۀ خوشمزه، اول از همه باید خمیر آن را آماده کنید. پس دست‌به‌کار شوید و یک ظرف بزرگ بردارید. برای تهیۀ این خمیر می‌توانید از آرد چندمنظوره یا آرد نان استفاده کنید. آرد را درون ظرف ریخته و مطابق ویدئو مقداری نمک به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا آب گرم را اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید. روی سطح کارتان مقداری آرد پاشیده و خمیر را روی آن قرار دهید. در این مرحله باید خمیر را حسابی ورز دهید تا دیگر به دستتان نچسبد. بعد از ورز‌دادن، روی خمیر یک لایه سلفون بکشید و آن را برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

طرز تهیۀ پنکیک پیازچه چینی

در مرحلۀ بعد، یک تابه را روی شعله قرار دهید تا داغ شود، حالا روغن سبزیجات و مقداری روغن کنجد اضافه کنید. مقداری از آرد چند‌منظوره را هم اضافه کرده و تحت حرارت ملایم حسابی هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود. بعد از دو ساعت، خمیر را از فر خارج کرده و مطابق ویدئو وردنه زده و ورز دهید. سعی کنید این مراحل را دقیقاً مشابه ویدئو انجام دهید تا نتیجۀ کار مورد‌قبول باشد. بعد از ورز‌دادن، خمیر را روی سطح کار پخش کرده و به کمک یک فرچه سسی را که آماده کردید روی سطح آن بمالید. حالا مطابق ویدئو پیازچه‌های خرد‌شده را روی خمیر قرار داده و رول کنید. در آخرین مرحله، خمیر رول‌شده را وردنه بزنید تا خوب صاف شود و بعد مطابق ویدئو درون روغن سبزیجات سرخ کنید.

پنکیک پیازچه آماده سرو است. به همین سادگی و خوشمزگی! می‌توانید آن را به همراه مقداری سس سویا سرو کنید. نوش جان?

منبع: foodwishes

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
طرز تهیۀ پنکیک پیازچه چینی


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس/ مهرانه مهین ترابی در کنار خواهر و خواهرزاده اش