طرز تهیه خیار شور


طرز تهیه خیار شور خیار شور یکی از ترشیجات و چاشنی های همراه غذاست که تو ایران طرفدارای زیادی داره و در کنار خیلی از غذا ها سرو میشه. شما می‌تونین از این طرز تهیه خیار شور استفاده کنین و تو خونه یه خیار شور خوشمزه بدون استفاده از مواد نگه دارنده درست کنین. مواد لازم جهت خیار شور : خیار قلمی              2 کیلو برگ...

طرز تهیه خیار شور

خیار شور یکی از ترشیجات و چاشنی های همراه غذاست که تو ایران طرفدارای زیادی داره و در کنار خیلی از غذا ها سرو میشه. شما می‌تونین از این طرز تهیه خیار شور استفاده کنین و تو خونه یه خیار شور خوشمزه بدون استفاده از مواد نگه دارنده درست کنین.

مواد لازم جهت خیار شور :

خیار قلمی ۲ کیلو برگ کرفس ۲۰۰ گرم فلفل سبز تند ۵ عدد ترخون ۳۰۰ گرم شوید ۲۰۰گرم نمک ۱ لیوان سیر ۱ بوته تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری آب و سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور :

خیارها و سبزی ها رو با آب سرد می‌شوریم و خشک می‌کنیم تا کپک نزنه.

تو یه ظرف آب ، سرکه و نمک ( مقدار سرکه نصف آب است ) رو می‌ذاریم به جوش بیاد.

مقدار نمک بستگی به خودتون داره، اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک مناسبه.

ظرف رو از روی حرارت برمی‌داریم و می‌ذاریم خنک بشه.

تو یه شیشه تمیز، مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون به همراه خیارها می‌ریزیم. محلول آب و سرکه رو روی مواد می‌ریزیم تا کاملا سطح خیارها با اون پوشیده بشه.

در شیشه رو محکم می‌بندیم و در دمای محیط به مدت دو هفته قرار می‌دیم.

خیارشورهای اماده شده رو تو یخچال می‌ذاریم.

اینم از دستور خیارشور، برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بمونه، تو این یک هفته اونو تو سایه می‌ذاریم و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور اونو جلو نور خورشید قرار می‌دیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

جملات تولدت مبارک پسرم (جملات زیبای تبریک تولد مادر به پسر)