11 تصویر از بمب افکن افسانهای B-52 Stratofortress که تازه از عراق و افغانستان به امریکا بازگشته!
یروی هوایی ارتش ایالات متحده ی امریکا اخیرا اعلام کرد که آخرین اسکادران از بمب افکن B-52 Stratofortress که درحال عملیات بر ضد داعش در عراق و سوریه و طالبان در افغانستان بود به تازگی به کشور بازگشته است. نوشته 11 تصویر از بمب افکن افسانهای B-52 Stratofortress که تازه از عراق و افغانستان به امریکا بازگشته! اولین بار در نت نوشت پدیدار...
نیروی هوایی ارتش ایالات متحده ی امریکا اخیرا اعلام کرد که آخرین اسکادران از بمب افکن B-52 Stratofortress که درحال عملیات بر ضد داعش در عراق و سوریه و طالبان در افغانستان بود به تازگی به کشور بازگشته است. در ادامه با نت نوشت همراه باشید.
یکی از سخن گویان نیروی هوایی ارتش امریکا در بیانه ای اظهار داشت: “پس از گذشت ۲ سال از فعالیت اسکادران های B-52 در منطقه ی مورد مسئولیت فرماندهی مرکزی ایلات متحده، که حدود ۱۲۰۰۰ جنگ افزار را بر علیه داعش و طالبان به کار بردند، BUFF قابل احترام آخرین ماموریتش را در ۷ آوریل (۱۸ فروردین) انجام داد تا از این به بعد جای خود را به بمب افکن های جدید B-1B Lancer بدهد.”
لقب این بمب افکن BUFF می باشد که مخفف عبارت “Big Ugly Fat Fellow” (رفیق چاق زشت گنده!) است و به مدت ۶۳ سال در نیروی هوایی ارتش امریکا خدمت کرد و دو تا از آخرین بازمانده های آن در فرماندهی مرکزی ارتش به عنوان بمب افکن خدمت می کردند.
در اینجا قصد داریم تا کمی از این هواپیما برای شما بگوییم
B-52 که توسط بوئینگ به تکامل رسید، در سال ۱۹۵۲ میلادی اولین پرواز خود را انجام داد. ارزش هر کدام از این بمب افکن ها ۸۴ میلیون دلار بود.
بوئینگ یکی از بزرگترین پیمانکاران دفاعی و اهدا کنندگان سیاسی در ایالات متحده است.
این بمب افکن می تواند حملات، پشتیبانی نزدیک هوایی، ممانعت از تحرک دشمن به وسیله ی بمباران دائم، ضد حمله ی هوایی و مأموریت های دریایی را انجام دهد.
قدرت این هواپیما از ۸ موتور Pratt Whitney TF33-P-3/103 توربوفن تامین می شود که هرکدام از این موتورها قابلیت ایجاد ۱۷۰۰۰ پوند رانش را دارند.
این هواپیما دارای حداکثر سرعت ۶۵۰ مایل بر ساعت (حدود ۱۰۵۰ کیلومتر بر ساعت)، حداکثر مسافت پرواز ۸۸۰۰ مایل (حدود ۱۴۱۶۰ کیلومتر) و حداکثر ارتفاع پرواز ۵۰۰۰۰ فوت (حدود ۱۵۰۰۰ متر) می باشد.
این هواپیما ۵ خدمه دارد، فرمانده ی هواپیما، خلبان که در عکس زیر مشاهده می کنید
ناوبر رادار، یک افسر جنگی الکترونیکی و ناوبر، سه خدمه ی دیگر این هواپیما می باشند.
ظرفیت حمل این هواپیما ۷۰۰۰۰ پوند مهمات می باشد. این بمب افکن می تواند انواع بمب، مین ها، موشک ها و حتی موشک های کروز هوایی را حمل کند.
این هواپیما بیش از هر هواپیمایی دیگری در امریکا قادر به حمل و پرتاب انواع مختلف سلاح ها و محمات جنگی می باشد. این تسلیحات شامل بمب های جاذبه ای، بمب های خوشه ای، موشک های هدایت دقیق و مهمات حمله ی مستقیم مشترک می شوند.
در ماه فوریه، B-52 در انداختن بمب های هوشمند بر سر طالبان رکورد زد. این بمب ها شامل ۲۴ تسلیحات هدایت دقیق می شدند که در یک دوره ی ۹۶ ساعته بر سر دشمن تخلیه شدند.
امریکا در نوامبر ۲۰۱۷ اعلام کرد که هدف گیری منابع مالی طالبان را از سر می گیرد. بیش تر این منابع هروئین و تریاک بودند که هدف حملات هوایی قرار گرفتند. اما این استراتژی جدید از سوی بعضی ها به عنوان یک بازی “whack-a-mole” (پیگیری فرد خاصی است که شناخته شده به فرستادن هرزنامه می باشد. البته در اینجا کاربرد این عبارت اشاره به یک بازی با همین اسم دارد که در آن بازیکنان برای ضربه زدن به موش های مکانیکی با استفاده از یک چکش امتیاز می گیرند) مورد انتقاد قرار گرفته است؛ زیرا طالبان ادعا می کند که آزمایشگاه های مواد مخدر خود را فقط ظرف چند روز بازسازی می کند.
امریکا هم اکنون ۵۸ عدد B-52 فعال و ۱۸ عدد هم از آن به عنوان ذخیره دارد
برای پرواز این هواپیما تا سال ۲۰۴۰ برنامه ریزی شده است
منبع: www.businessinsider.com
پاسخی بگذاید لغو پاسخ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن
نام *
ایمیل *
وبسایت