تزیین خرما در ماه رمضان به 3 روش
تزیین خرما در ماه رمضان یکی از موارد زینت بخش سفره افطار است که معمولا با استفاده از انواع مغزها و به شکلهای جذابی صورت میگیرد. در این مطلب قصد داریم شما را با تزئین خرما به 3 شکل متفاوت آشنا نمائیم؛ با ما همراه باشید.
ستاره | سرویس آشپزی - تزیین خرما در ماه رمضان یکی از مهم ترین تزیینات سفره افطار است که افراد خلاق و هنرمند معمولا آن را به بهترین شکل انجام میدهند. در این مقاله با جدیدترین و زیباترین مدلهای تزیین خرما در ماه رمضان آشنا خواهید شد که هر یک از این تصاویر و مدلها میتوانند ایدههای جالب و جذابی برای انجام تزیینات مختلف باشند.
۱. تزیین خرما در ماه رمضان (روش اول)
مواد لازم برای تهیه خمیر خرما | |
خرما | 1 کیلوگرم |
آرد ذرت | 8 قاشق غذاخوری |
گردوی نیم کوب | به میزان لازم |
روغن یا کره ذوب شده | 4-5 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه خمیر اطراف خرما | |
تخم مرغ | 1 عدد |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
آرد | به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد |
دستور تهیه:
برای تهیه خمیر اطراف خرما، همه مواد را با هم مخلوط کرده و تا حدی که خمیر به دست نچسبد ورز دهید. با وردنده خمیر را پهن کرده و به شکل نوارهای باریکی برش دهید. نوارها را به شکل علامت بعلاوه، دور خرما بپیچید.
با استفاده از قالب شکوفه ای، خمیر را قالب زده و روی خرما قرار دهید. خرما را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۲ پیمانه شکر، ۳-۴ قاشق غذاخوری گلاب، کمی زعفران و هل را در ۱ پیمانه آب ریخته، به مدت ۶-۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
خرما را ۲ دقیقه در شربت قرار داده و سپس در صافی فلزی بگذارید تا شهد اضافی آن گرفته شود.
در انتها با مروارید خوراکی تزیین کنید.
۲. تزیین خرما در ماه رمضان (روش دوم)
مواد لازم | |
خرمای نیمه سفت | 200 گرم |
شیر | 2 استکان (120 میلی لیتر) |
آرد برنج | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
بادام | 10 عدد |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 1 استکان (60 میلی لیتر) |
دستور تهیه:
نکته: داخل خرما را با بستنى یا خامه هم میتوانید پر کنید.
۳. تزیین خرما در ماه رمضان (روش سوم)
مواد لازم | |
آرد | 2 لیوان |
خرما | 1 کیلوگرم |
پودر گردو | 1 لیوان |
هل و دارچین | 1 قاشق مرباخوری از هر کدام |
گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 150 گرم |
دستور تهیه: