نباید تعارضی با قرآن برخورد کرد/موازی کاری یکی از مشکلات اساسی کشور


نباید تعارضی با قرآن برخورد کرد/موازی کاری یکی از مشکلات اساسی کشور

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور موازی کاری را یکی از مشکلات اساسی کشور دانست و گفت: نباید تعارضی با قرآن برخورد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت ‌الاسلام سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امروز ( ۲۱ تیر ) در آئین اختتامیه مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: افراد و اساتیدی که امسال ممتازین قرآنی را تربیت کردند، باید تجلیل شوند.

وی خواستار تعامل بیشتر بین دستگاه های قرآنی کشور شد و اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی کشور، کارهای موازی و تکراری است.

حسینی ضمن اشاره به اینکه کارها و فعالیت های متعدد قرآنی در مدارس، دانشگاه ها، مساجد و دیگر مکان ها برگزار می شود، ادامه داد: بعد از گذشت 40 سال از عمر پربرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، هنوز معلوم نیست چند نفر حافظ قرآن تربیت شده و هر نهاد و سازمانی فقط آماری در این زمینه ارائه می دهد.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور یادآور شد: باید فعالیت های قرآنی به صورت دقیق و گسترده اطلاع رسانی عمومی شود.

وی ضمن تاکید بر اینکه باید قرآن و اهالی آن گرامی داشته شوند، عنوان کرد: حکومت ما برای اقامه قرآن برپا شده و نباید توجه به مسائل قرآنی این گونه باشد.

حسینی خاطرنشان کرد: هنوز قرآن در نظامات اجتماعی، فرهنگی، تربیتی و رسانه ای ما حاکم نشده و تفکر قرآنی آنچنان که باید و شاید، نداریم.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: اگر هدف ما تربیت قاری و مانوسی با قرآن باشد، باید از خودمان شروع کنیم.

وی بر لزوم بهره‌ برداری هرچه بیشتر این رویداد بزرگ قرآنی با اهتمام و تلاش جامعه قرآنی تاکید کرد و گفت: باید تلاش کرد در زمانی که این مسابقات برگزار می ‌شود، فضای قرآنی خوب در شهرها و استان ‌ها فراهم شود.

پایان پیام/82



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) نفس بازغی و مستانه مهاجر در جشن تهیه کنندگان سینما