بیمارانی که نباید ایمپلنت دندان انجام دهند
تهران - ایرنا - دبیر علمی چهارمین همایش ایمپلنت دندانی به بیمارانی که داروهای کورتن استفاده می کنند، دیابتی و مبتلا به پوکی استخوان توصیه کرد ایمپلنت دندان انجام ندهند.
به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا از دبیرخانه همایش اییمپلنت دندانی، احمد مقاره عابد روز شنبه افزود: همچنین افراد سیگاری که روزانه استعمال بیش از 10 نخ سیگار دارند برای انجام ایمپلنت توصیه نمی شوند.
وی با بیان اینکه کاشت ایمپلنت در نواحی عصب فک تحتانی میتواند خطرناک باشد و باید دقت زیادی در انجام آن صورت گیرد، اظهار داشت: کسانی که مشکل سیستمیک همچون دیابت و پوکی استخوان کنترل نشده دارند، عمل قلب باز یا پیوند کلیه شدهاند افرادی که مشکلات عصبی داشته و یا سیمی درمانی شدهاند به دلیل کیفیت استخوانی پایین، انجام ایمپلنت برای آنها با محدودیت همراه است.
مقاره عابد با اشاره به اینکه انجام ایمپلنت امروزه فراگیر شده است، گفت: جنس فلز ایمپلنت تیتانیوم است و به دلیل گرانقیمت بودن کاشت ایمپلنت پیش از این، بیشتر در شمال تهران و جنوب اصفهان مورد استقبال قرار گرفته بود ولی امروزه آمار با ورود برندهای جدید کرهای که قیمت پایینتری دارند بیشتر شده است.
به گفته وی، هزینه ایمپلنت کرهای برای بیمار مبلغی حدود 1.5 تا 2 میلیون تومان و برندهای اروپایی و سوئیسی حدود 3تا 3.5 میلیون تومان است.
به گزارش ایرنا ،ایمپلنت ها پایه هایی از جنس تیتانیوم خالص هستند که درون استخوان فک گذاشته می شود و به عنوان ریشه دندان جهت نگهداری روکش هایی که جایگزین تاج دندان شده استفاده می شوند، این ریشه های مصنوعی پس از اینکه در استخوان محکم شدند، دندان های جدید روی این ریشه ها نصب می گردند و این دندان ها کاملا از هر نظر شبیه به دندان های طبیعی هستند و احساس می شوند.
ایران یکی از پر مصرفترین کشورها در زمینه ایمپلنت به شمار میرود و به طور متوسط هر ایرانی دو دندان پوسیده، کشیده یا پر شده دارد.
اجتمام **9022 **1569