سریال برای کودکان، چرا جدی گرفته نمی‌شود؟


سریال برای کودکان، چرا جدی گرفته نمی‌شود؟

سوسن کرامتی، تهیه‌کننده معتقد است به کار کودک نگاه جدی نمی‌شود و هیچ وقت بودجه‌ای معادل مجموعه‌هایی همچون "مختارنامه" به کارهای کودک اختصاص نمی‌یابد.

سوسن کرامتی تهیه‌کننده برنامه "همیشه بهار" درباره نبود برنامه‌های الف ویژه کودکان گفت: من احساس می‌کنم بودجه موجود است، ولی کار کودک خیلی جدی گرفته نمی‌شود. البته ساخت برنامه‌های الف ویژه به سیمافیلم واگذار شده تا تله فیلم‌های الف ویژه برای کودکان تهیه کند. در واقع قرار شده برنامه‌سازان طرح‌هایشان را به این مرکز ارائه دهند و در آنجا بعد از تفکیک کارها فیلم‌های الف و الف ویژه تهیه شود. وی درباره اینکه چرا ساخت برنامه‌های الف ویژه همیشه در حد تئوری باقی می ماند؟ توضیح داد: البته کارهای الف ساخته می‌شود، اما الف ویژه نه. واقعاً نمی‌دانم باید چه بگویم که چرا این اتفاقات دامن‌گیر برنامه‌های کودک می‌شود. نمی‌دانم چرا به کارهای کودک نگاه جدی نمی‌شود.

سریال برای کودکان، چرا جدی گرفته نمی‌شود؟

این تهیه‌کننده خاطرنشاخت: وقتی قرار است سریال "مختارنامه" ساخته شود مسئولان به دنبال عوامل حرفه‌ای می‌گردند و بودجه مناسبی هم به کار تعلق می‌گیرد، اما هیچ وقت این اتفاق در برنامه‌های کودک نمی‌افتد و بودجه‌ای مثل سریال‌های "مختارنامه" به ساخت برنامه‌های فاخر کودکان اختصاص نمی‌یابد. کرامتی اشاره کرد: نمی‌دانم چرا برنامه‌سازان کودک جدی گرفته نمی‌شوند. وقتی به آقایان می‌گوییم ما را جدی بگیرید، فکر می‌کنند شوخی می‌کنیم. وقتی کاری از بنیان درست برنامه‌ریزی شود، می‌تواند سالها جایگاه مناسبی داشته باشد.

تهیه‌کننده برنامه‌های "ترمه ترنج گل افشان" و "قلقلی در سرزمین قلقلک‌ها" یادآور شد: بهتر است بودجه خوبی به کارهای کودک اختصاص یابد تا شاهد افزایش کارهای فاخر باشیم. توانایی برنامه‌سازان کودک کم نیستند و همه علاقمند هستند کار خوب بسازنند به شرط آنکه شرایط هم فراهم باشد. وی در پاسخ به این سئوال چرا در برنامه‌های کودک شاهد هستیم موسیقی فضای کل برنامه را در احاطه خودش دارد و محتوا رها می‌شود، توضیح داد: من همیشه به محتوای کار توجه می‌کنم، چرا که وقتی محتوا رها شود نه تنها کیفیت اثر پایین می‌آید، بلکه تاثیر زیادی هم بر بچه‌ها خواهد داشت. در حال حاضر در برنامه "همیشه بهار" سنجد گزارش‌هایی از نمایشگاه کتاب می‌داهد.

کرامتی خاطرنشان ساخت: در این گزارش‌ها سئوالات ساده مطرح نمی‌شود که فقط بخشی از آنتن را پر کرده باشیم؛ بلکه سعی می‌کنیم هر سئوالی با هدف درستی مطرح شود تا بتوانیم پاسخگوی بخشی از نیازهای بچه‌ها باشیم. امیدوارم برنامه‌سازان به این مسئله توجه داشته باشند و محتوا را قربانی موسیقی نکنند. موسیقی باید به جا در برنامه استفاده شود.


دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟