عکس های آتلیه ای ریحانه پارسا با آرایش غلیظ ریحانه پارسا متولد 1377 بازیگر جوان ایرانی با سریال پربیننده پدر در حالی مهمان خانه های ایرانی ها بود که تا قبل از این هیچگونه فعالیت هنری نداشته است.
در ادامه عکس های آتلیه ای ریحانه پارسا بازیگر نقش لیلا در سریال پدر با آرایش غلیظ و و میک آپ افروز بوجاریا که در شهریور ماه ۹۷ منتشر شده است را مشاهده می کنید:
سریال پدر به تهیه کنندگی و نویسندگی حامد عنقا و کارگردانی بهرنگ توفیقی از ابتدای پخش خود از شبکه دو سیما توانست مخاطبان بسیاری از آن خود کند و خیلی زود به یکی از پرمخاطب ترین برنامه های تلویزیون تبدیل شود.
علی رغم آنکه این سریال از پخش رمضانی حذف شد و پخش آن به تایم کم بیننده پس از جام جهانی رسید خیلی زود مخاطبان بسیاری به ماجراهای لیلا با بازی ریحانه پارسا و حامد با بازی سینا مهراد علاقمند شدند و بازیگران جوان و کمتر شناخته شده این نقش ها نیز به جلد مجلات و روزنامه های بسیار و تیتر اول رسانه های غیرمکتوب فراوانی راه یافتند.
صفحه اینستاگرام این سریال نیز بدون امکان تبلیغ از تلویزیون یا دیگر رسانه ها تاکنون ۷۰ هزار فالور جذب کرده است.
این مجموعه سرانجام شب گذشته پایان یافت اما احتمالا در آینده فصل دوم این مجموعه ساخته خواهد شد.
درباره ریحانه پارسا:
ریحانه پارسا بازیگر اهل تهران و متولد اسفند سال ۱۳۷۷ می باشد. وی دارای دیپلم نمایش از هنرستان سوره است. او بواسطه بازی در نقش لیلا در سریال پدر که از شبکه دوم سیما پخش شد، به شهرت زیادی رسیده است. وی کار حرفه ایی خودش را از تئاتر در هنرستان سوره شروع کرده و برای بازی در سریال پدر ، از بین ۲۵۰ نفر انتخاب شد و از این بابت خوشحال است. در زیر می توانید مصاحبه این بازیگر را بخوانید :
در جایی گفته بودید که از بین تعداد زیادی که برای بازی این نقش تست داده بودند، انتخاب شدید ولی این روزها بسیاری میگویند که در بازیگری همهچیز با رابطه اتفاق میافتد. چه شد که شما را برای بازی در این نقش انتخاب کردند؟
از سال ۹۳ که وارد هنرستان سوره شدم؛ هیچ وقت خودم برای بازی در کاری پیشقدم نشدم. ولی قطعا یک ارتباط، زمینه ایجاد ارتباطهای دیگر میشود. اولین کسی که به من پیشنهاد بازی داد دستیار کمال تبریزی بود ولی از آنجا به بعد مرتب برای تست بهجاهای مختلف معرفی میشدم و چند روز یکبار تلفنم زنگ میخورد و برایم پیشنهادهای بازی میرسید.
خیلی از افراد تمام زندگی خود را صرف بازیگری کردند و هر کاری که لازم است را برای یادگیری آن انجام میدهند. یعنی این فرصت تا این اندازه راحت برای شما ایجاد شد؟
شاید تفاوت من با خیلی ازین افراد این بود که من در مسیر این کار بودم. درسم را میخواندم و در جشنوارهها حضور فعال داشتم و به هر حال ارتباطی با عوامل این حوزه گرفته بودم. ولی این راحتی تنها برای من نیست و میتوانم نام بیش از صد نفر از دوستان خودم را ببرم که دستیار کارگردانان بیشتری را میشناسند و در پروژههای مختلف به آنها زنگ میزنند که برای تست بروند.
این اتفاق حتی برای نقش لیلا هم افتاده و تقریبا راحت ایجاد میشود. یعنی باید بگویم بسیاری از دستیاران کارشان این است که چهرههای جدید را بشناسند و آنها را به پروژههای مختلف معرفی کنند.
خیلی از افراد از مناسبات بد سینما صحبت میکنند. آیا در این مسیر برای شما از این دست اتفاقات بد ایجاد نشد؟
همیشه در زندگیام با یک اعتقاد کار کردم و آن این است که هیچ وقت کار خوب روی زمین نمیماند. در گذشته یکبار این حرف را به کسی زدم و آن زمان آن آدم بسیار به من خندید و خیلی دوست دارم که حال این روزهایش را ببینم.
البته قصدم این نیست که خودم را خیلی خوب معرفی کنم ولی اگر بازیگری را در خودم نمیدیدم و فکر نمیکردم روزی نقش لیلایی برایم اتفاق میافتد؛ هیچ وقت به دنبال آن نمیآمدم. کافیست که کار خود را بلد باشید؛ آنوقت قطعا آدمهای دیگر حاضرند به هر قیمتی شما را برای بودن در کارشان راضی کنند. من اگر شبیه لیلا نبودم؛ قطعا این نقش دیده نمیشد و نمیتوانست موفقیتی کسب کند.
امروز بسیاری از افراد هستند که تئاتر کار کردند و سالها به بازی روی صحنه پرداختند و شاید آرزوی چنین نقشی را داشته باشند ولی به آنها نقشی نمیرسد.
از نظر من هر اتفاقی زمان خاص خود را دارد و وقتی این زمان فرا رسد قطعا اتفاق ایجاد خواهد شد. وقتی برای نقش لیلا انتخاب شدم، بسیاری از دوستان خودم که برای این نقش تست داده بودند، آنچنان واکنش منفی نشان دادند که انگار من مقصر انتخاب نشدن آنها هستم. اینکه آدمها از انتخاب یک دختر که از جنس خودشان است نارحت میشوند واقعا جای تعجب دارد. من فکر میکنم که همین انرژی بد میتواند بزرگترین عاملی باشد که سبب شده تا اتفاقی برای آنها نیفتد و تازمانی که این انرژی همراه آنها باشد؛ نمیتوانند موفق شوند.