طرز تهیه کوفته مرغ به 3 روش
کوفته مرغ در انواع گوناگون و با مواد مختلفی درست میشود. کوفته مرغ سرخ شده، کوفته مرغ و برنج و کوفته مرغ و پنیر سه نوع کوفته خوشمزه هستند که با گوشت مرغ چرخ کرده یا مرغ پخته و ریش شده تهیه میشوند.
ستاره | سرویس آشپزی - کوفته مرغ غذایی سنتی است که با گوشت مرغ درست میشود و در ترکیب آن میتوان از انواع مواد غذایی استفاده کرد و به آن تنوع بخشید. این کوفته نسبت به کوفته گوشت سریعتر و راحتتر پخته میشود. در این مطلب طرز تهیه کوفته مرغ به ۳ روش توضیح داده میشود.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
کوفته مرغ سرخ شده کوفته مرغ و برنج کوفته مرغ و پنیرطرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده
مواد لازم | |
گوشت مرغ چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز رنده شده | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
سبزی خشک پودر شده (نعنا، ترخون، مرزه، آویشن) | 1 قاشق چایخوری |
جعفری ساطوری | 3-4 قاشق غذاخوری |
گرد نان سفید | 3-4 قاشق غذاخوری |
شیر | 1/2 پیمانه |
کره | 2-3 قاشق غذاخوری |
آرد | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر جوز بویا | کمی |
گوجه فرنگی رنده شده | 5-6 عدد |
سرکه | 3-4 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
طرز تهیه کوفته مرغ و برنج
مواد لازم | |
سینه مرغ | 2 عدد |
برنج خیس خورده | 1.5 پیمانه |
شیر | 1/2 پیمانه |
روغن | 4-5 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
سیر له شده | 2 حبه |
گشنیز ساطوری | 1.5 پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
گوجه فرنگی رنده شده | 2 پیمانه |
سیر ریز خرد شده | 4 حبه |
آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر
مواد لازم | |
مرغ چرخ کرده | 500 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر سوخاری | 1/3 پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده | 1/3 پیمانه |
پودر آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پنیر موزارلا | 1 پیمانه |
سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
دستور تهیه:
کوفته یکی از ابداعات آشپزخانه ایرانی است که اگر چه به کشورهای مختلف سفر کرده و در هر کشوری رنگ آن محل را به خود گرفته، ولی نام فارسی خود را حفظ کرده است. کوفته غذایی قدیمی بوده که در اصل با گوشت کوبیده در هاون درست میشده است. گوشت کوبیده در هاون خاصیت چسبندگی فراوان پیدا میکرده و در نتیجه مایه کوفته هنگام پختن در آب وا نمیرفته است. امروزه دیگر کوبیدن گوشت در هاون جایگاهی ندارد و به جای آن گوشت را چرخ میکنند که در اینصورت خطر وا رفتن کوفته در حین پخت وجود دارد. برای حل این مشکل معمولا گوشت را دو سه بار چرخ میکنند یا یکی دو عدد تخم مرغ به آن اضافه میکنند، هرچند تخم مرغ در ترکیب مایه کوفته مادهای اضافی است.