مواد اولیه:
تخم مرغ 2 عددنان تست 2 عدد
روغن یا کره به مقدار لازم
نمک به مقدار کافی
روش تهیه:
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. با استفاده از لیوان بخش میانی نان تست را قالب بزنید و خارج کنید.پس از اینکه روغن داغ شد نان ها را داخل ماهیتابه قرار دهید و با حرارت ملایم اجازه دهید نان برشته و طلایی شود.
نان را برگردانید و 1 تخم مرغ کامل را داخل گودی نان بریزید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ بسته و آماده شود ( با این روش تخم مرغ عسلی خواهید داشت ).
حال، روی تخم مرغ کمی نمک بپاشید.
اگر میخواهید دو طرف تخم مرغ پخته شود میتوانید همزمان با قرار دادن نان در ماهیتابه تخم مرغ را اضافه کنید و پس از اینکه یک طرف پخته شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و سرخ شود سپس سرو کنید.
با کاتر میتوانید نان را به شکل های مختلفی مثل قلب برش بزنید. در ضمن میتوانید قسمت برش خورده نان را هم سرخ کنید و همراه تست سرو نمایید.منبع: ایران کوک